Omdömen från Baglio La Porta di San Gerardo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Baglio La Porta di San Gerardo

Läs personliga omdömen av Baglio La Porta di San Gerardo som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Baglio La Porta di San Gerardo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Oöverträffbar utsikt och läge

Baglio La Porta är ett fantastiskt vackert ställe, och därför får det också den fjärde stjärnan. Med detta sagt så tycker vi ändå att det även finns en del "skönhetsfel" - atmosfären är lite med-näsan-i-vädret - här har alla vi rika/fina samlats - det är lite ocharmerande. Tyvärr har lite av det ursprungliga gått förlorat i renoveringen (var där för cirka 10 år sedan). Det har blivit mainstream-lyx istället för autentisk, siciliansk atmosfär. Restaurangen är ok, men betjäningen kan vara MYCKET långsam - maten är ok, men dyr - det märkligaste var en "fruktkomposition", som bestod av 6 gröna druvor och en halv omogen nektarin som var uppskuren - 7 euro - löjligt! Frukosten är bra.
Rummet kallar In-Italia lyxrum, lite missvisande, eftersom det är den enklaste kategorin på stället. Det är litet men ok. Kylskåpet hopplöst, cirka 10 cm djupt, du kan inte ställa någonting där.

San Vito Lo Capo som semester-destination

San Vito är ett charmerande sommarställe - det var precis före "stängningstid" i mitten/slutet av oktober, men eftersom vädret var vackert kunde vi bada i det fantastiska havet, som fortfarande var varmt. Det finns även åtskilliga utmärkta matställen - och saknar man en lite större stad, är Trapani en mycket vacker och trevlig stad att besöka - ligger en halv timmes körning från San Vito - en tur längs det skulpturala berget Monte Cofano är också en god idé - annars finns ju Lo Zingaro - alltid värt en vacker tur - de små stränderna där inne har fortfarande kristallklart vatten. Stort nöje!

Baglio La Porta di San Gerardo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Baglio La Porta di San Gerardo
Dubbelrum (deluxe)

Deluxe är missvisande
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge och grymt bra service

Litet mysigt hotell, mycket vackert beläget med fantastisk utsikt.
Bra service och bemötande. Fina, moderna rum med bra air condition.
Fin frukost och bra mat på kvällar, plus för trevlig vinlista.
Hyrbil är ett måste för att bo här och inte bli fast.

San Vito Lo Capo som semester-destination

Ha hyrbil så ni kan åka till Erice och besöka vingårdar i närområdet.

Baglio La Porta di San Gerardo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Baglio La Porta di San Gerardo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map