Hotell i San Vito Lo Capo på Sicilien

Baglio La Porta di San Gerardo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det lilla boutique-hotellet Baglio La Porta di San Gerardo har ett helt enastående läge i ett av de minst bebodda områdena på Sicilien. Endast cirka 10 minuters biltur från staden San Vito Lo Capo på Siciliens västra hörn, och precis vid gränsen av naturreservatet Lo Zingaro med sitt kristallklara vatten vackra badbukter med vit sand, småsten och oförstörd natur, hittar du ett helt unikt "hotell" med endast 8 rum.

Mitt i naturen

San Vito Lo Capo handlar om hav, sand och natur, och själva staden utstrålar en avslappnande atmosfär, även under sommarmånaderna. Det blir aldrig riktigt livligt här, om du bortser från i augusti månad då italienarna själva håller semester - samt under couscous-festivalen när kockar från hela världen kommer till staden för att erbjuda sina bästa couscous-rätter (en lokal specialitet). San Vito Lo Capo är ett perfekt semesterställe för både familjer och par, och erbjuder ett bra urval av restauranger, caféer, butiker och underhållning för alla åldrar.

Aktiv semester i vackra omgivningar

Själva naturreservatet Lo Zingaro är det perfekta stället för dig som är aktiv och tycker om att vandra eller ge dig iväg med mountainbiken - något som blivit mer och mer populärt de senaste åren. Om du vill ha lite ombyte, ligger städerna Trapani och Erice endast en cirka 45 minuters biltur bort, och de är båda värda en dagsutflykt. Man du bör naturligtvis också besöka den trevliga och mycket sicilianska staden Castellammare del Golfo, samt den lilla fläcken Scopello, som en gång var centrum för tonfisk-fiske.

Komfort och en helt särskild charm

Historien bakom originella Baglio La Porta går flera hundra år tillbaka, då platsen som tillhörde en baron, var ett kvadratiskt lanthus, med en stor central gård tillhörande en lokal vingård. Den smakfulla interiören ger en lugn och intim atmosfär, och där det har varit möjligt, har man bevarat så mycket som möjligt av den ursprungliga byggnaden. Kombinationen av modern design och den autentiska byggnaden, gör detta lilla hotell till något alldeles unikt, och ställets blygsamma storlek för att du verkligen känner dig som hemma.

Paradis-trädgård

Det gamla lantstället är omgivet av en vacker och mycket rustik "Paradis-trädgård", och kronan på verket är naturligtvis den helt fantastiska utsikten över havet och bergen från terrassen vid poolen. Det är hotellets hjärta, där lyxiga solsängar och parasoll som ger skön skugga, väntar på att du ska slå dig ner och njuta av den extrema stillheten och de vackra omgivningarna. Hotellet har ett litet wellness som är öppnar på eftermiddagarna och här finns en minipool, bastu, relaxområden och möjlighet till massage.

Frukost och middag med utsikt

Hotellets restaurang har panoramautsikt och ligger vid kanten av poolen. Här kan du låta dagens måltider ackompanjeras av både soluppgångar och solnedgångar, och på sommaren har du också möjlighet att äta ute på terrassen. Under dagen serverar barmannen drinkar, förfriskningar och lättare snacks, och om du har lust att ta en tur till stranden, kan du bara ta bilen eller gå en snabb promenad ner längs vägen.

Läs mer om Baglio La Porta di San Gerardo

Eleganta och klassiska rum

Det lilla boutique-hotellet Baglio La Porta di San Gerardo har endast 8 rum i olika kategorier. Alla rum är inredda i en elegant och rustik stil, och alla har ett möblerat utomhusområde i trädgården, eller på innergården, med utsikt till trädgården eller havet. Rummen är rymliga och har som minimum luftkonditionering, sat-TV, kassafack, telefon, minibar, vattenkokare, gratis Wi-Fi och badrum med toalett, dusch och hårfön, samt toalettartiklar.

Läs om rummen på Baglio La Porta di San Gerardo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map