Agriturismo i San Salvatore di Fitalia på Sicilien

I Casali di Margello

 
I Casali di Margello är inte tillgänglig i dagsläget
I Casali di Margello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Salvatore di Fitalia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Casali di Margello ligger i Nebrodibergen, söder om Capo d´Orlando. Det är en gammal olivmölla med tillhörande hus som blivit helt renoverat. Ägarfamiljen bor själv på stället och har hand om aktiviteterna på gården. Frun har hand om rummen och restaurangen medan mannen har hand om djuren och oliv produktionen.

Gården bjuder på en avslappnad och äkta siciliansk atmosfär. I receptionen kan man fortfarande beundra en mycket stor och nästan intakt olivpress. På andra våningen i huvudbyggnaden ligger gårdens restaurang. Restaurangen serverar lokala rätter ofta baserade på kött av Nero di Nebrodi (en speciell gris ras) som har en helt unik smak och vars kött är mycket mört och saftigt.

Läs mer om I Casali di Margello

Gästerna har tillgång till den härliga poolen med källvatten vid den gamla olivmöllan medan den lite större poolen ligger ut mot bondehusen. Det finns dessutom många stigar att vandra på. I området finns dessutom flera möjligheter att åka på utflykter både i naturen och kulturella sevärdheter (San Marco d'Alunzio, Nebrodibergen, Cefalù, Tindari, de Eoliska Öarna osv.).

Gårdens 8 rum ligger i det gamla bondehuset i närheten av den ena poolen. Alla rum är trevligt möblerade och bjuder på en elegant atmosfär samt är utrustade med eget badrum samt är alla rum utrustade med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map