Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Vista Concetta

 
Vista Concetta är inte tillgänglig i dagsläget
Vista Concetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Vista Concetta ligger på översta våningen, vilket i detta fall är på andra våningen i ett av bergsbyn San Marco d´Alunzios många gamla lanthus, och har en fin utsikt över havet mot de Eoliska Öarna. Det är ingång till lägenheten från gatuplan men man måste ta sig upp en för en del trappor.

Lägenheten inreddes 2006 och är utrustad med aircondition. Det har här lagts stor vikt vid att bevara den ursprungliga rustika stilen, som bland annat innefattar takbjälkar och klinkergolv. De smakfulla möblerna är av bästa kvalitet och inredda med öga för de små detaljerna.

Läs mer om Vista Concetta

Enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- Från huvuddörren kommer man direkt in i det stora enrumslägenheten, var det finns dubbelsäng, uppehållsrum med soffa, skrivbord och TV,- och där man också har en vidunderlig utsikt över havet mot de Aoliska Öarna. Lägenheten har ett mindre matkök med bord och två stolar, samt liten kokvrå med 4 plattor och ett litet kylskåp. Härifrån är det ingång till badrummet som har dusch och toalett.

Det är en fin och komfortabel lägenhet för de som gärna vill bo mitt bland lokalbefolkningen och samtidgt vara i centrum av en spännande medeltidsby, var turister ännu är ett mer eller mindre okänt fenomen.

Det är 6-7 km till kusten, och man bör beräkna en körtid på ca. 15 minuter för att nå dit. De bästa stränderna hittar man i den närliggande staden Capo d´Orlando,- ca 30 minuters bilresa från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är även ett perfekt utgångställe för utflykter i de spännande Nebrodi bergen, som omger staden.

Det finns inköpsmöjligheter i San Marco,- men man kan också väja att äta ute. Bland annar kan vi rekommendera den närliggande Ristorante La Macina.

Dölj texten
 
 
search map