Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Villa Gisella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i din egen privata villa med egen pool samtidigt som du möter den äkta sicilianska gästfriheten och stämningen i stadens centrum.

Drömhus för en eller två familjer

Föreställ dig att bo i en pittoresk och outforskad stad på 550 meters höjd, med usikt både över havet och till de exotiska Eoliska Öarna i horisonten. Man har gångavstånd till ett trevligt och fint centrum med flera matställen. Föreställ dig att lokalbefolkningen dricker sin espresso eller grappa på det lokala cafèet där du kan äta en god glass eller en välsmakande arancino. Detta är Villa Gisella i ett nötskal!

Läs mer om Villa Gisella

Välutrustat hus för vistelse året runt

Villa Gisella blev byggd för att ta emot gäster året runt. Då man byggt huset flyttade ägarfamiljen ner till kusten vid SantĀ“Agata Militello där de arbetar. Därför hyr de nu ut sitt hus till de resenärer som vill finna något mer autentiskt än det klichèaktiga liv du finner i Taormina, som nog är Siciliens mest kända och "turistiga" stad. Familjen har sen de flyttade i från huset byggt en pool med panorama utsikt där man kan njuta av det behagliga klimatet som präglar Medelhavets största ö från April till mitten av November.

Villa med 6/8 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar enligt följande: Första våningen består av ett enormt vardagsrum med öppen spis och matsalsbord samt utgång till den vackra trädgården med palmer och pool. Vidare finner man ett badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar, en tvättstuga med tvättmaskin samt ett rymligt kök med diskmaskin och utgång till ett utomhus kök med grill samt ett extra handfat.

En inomhus trappa leder upp till andra våningen. Här finns ett dubbelrum med utgång till egen balkong med havsutsikt, ett sovrum med dubbelsäng med utgång till ännu en balkong som är gemensam med det intilliggande rummet med en våningssäng. I hallen finns badrum med toalett och dusch. Alla tre sovrum har en airconditionanläggning som kan styras separat med en fjärrkontroll.

Bland andra viktiga upplysningar kan vi nämna att vägen till villan är mycket lite trafikerad då den inte leder till andra byar eller större kvarter samt att det endast är 1 km till stadens centrum och att det blåser en härlig vind från havet vilket gör att airconditionen nästan är överflödig de dagar då det kommer scirocco vindar från Sahara öknen. Det finns dessutom wi-fi internet förbindelse som gör det möjligt att vara online på internet från själva poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map