Omdömen från Terrazza Mariuzza

 
Terrazza Mariuzza är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Mariuzza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Mariuzza

Läs personliga omdömen av Terrazza Mariuzza som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Mariuzza. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Klas och sällskap från Hjo i Sverige bodde på Terrazza Mariuzza i San Marco d'Alunzio från den 22. till den 28. september 2008.

Resan blev mycket lyckad! Första mötet med Italien, detta härliga sätt att resa på (i motsats till charter) och kontakten med dig Marcus på In Italia blev otroligt bra!
San Marco d'Alunzio visade sig vara sagolikt pittoreskt, på gränsen till overkligt. Våra upplevelser, mötet med människorna och byn med dess utsikt är det som gjorde mycket starkt intryck på oss. Vi upptäckte hur svårt det kan var att befinna sig på en liten plats som är ovana vid turister och när vi dessutom inte kan italienska (reseordbok är ett måste, tack Marcus!). Men detta resulterade också i de mest fantastiska människomöten: Kvinnan som ringdes in till en bar för att laga mat till oss som en äldre man bjöd på som sedan resulterade i att vi hamnade hemma hos kvinnans familj och pratade medan vi drack espresso. Eller när vi blev vägledda genom byn för att få tag i färska grönsaker och bröd så som italienarna handlar mitt under siestan!
På La Macina åt vi godaste middagen någonsin med ca 12 antipasti (vi tappade
räkningen) samtidigt som vi pratade länge med en av ägarna (vi hade en varm och givande konversation på diverse uppfinningsrika sätt eftersom vårt gemensamma språk var mycket begränsat)! I övrigt tycker vi San Marco d'Alunzio passar bra för avkoppling, att bara ta det lugnt med en bok och en espresso eller gå en benstärkande promenad. Dessutom finns det bra utflyktsmöjligheter om man så vill. Lipariska öarna och Cefalu var vi väldigt nöjda med som utflyktsmål.
Vad det gäller hyrbil rekommenderar vi en så liten bil som möjligt eftersom det är en fördel i den italienska trafiken och ett måste i San Marco d'Alunzio. Vi valde en kategori D men fick en stor kombi vilket inte var att rekommendera!
Ett tips till dem som ska till San Marco d'Alunzio är att Skandinaviska VISA/Mastercard inte är tillåtna i bankomaten där. Men det går att lösa genom att åka till Torrenova där korten fungerar i vissa bankomater.
En stor eloge till Alexandra som hade hand om vårt boende i San Marco d'Alunzio. Hon ställde upp hela tiden och var en fantastisk hjälp. Terrazza Mariuzza var bra och hade fantastisk utsikt. Vi saknade dock soffa och ett riktigt matbord. Pga den höga luftfuktigheten fick boendet lite källarlukt.
Vi hoppas att vi så snart som möjligt får chansen att planera en ny resa tillsammans med er!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map