Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Terrazza Mariuzza

San Marco d'Alunzio i solnedgång Utsikt från Nebrodi bergen mot de Eoliska Öarna
 
Terrazza Mariuzza är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Mariuzza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Mariuzza ligger i ett gammalt stadshus i centrum av bergsbyn San Marco d´Alunzio, med direkt ingång från gatuplan (trappor). Lägenheten ligger under lägenheten Balcone Amalia. Från den sköna terrassen har du delvis utsikt över havet mot de Eoliska Öarna. Det är en fin och komfortabel studiolägenhet för de som vill bo vägg i vägg med lokalbefolkningen samtidigt som du bor i centrum av en spännande medeltidsstad dit turisterna inte hittar.

Ta på stranden nere vid kusten eller på utflykt i Nebrodi Bergen

Det är 6-7 km till kusten, var man ska beräkna en körtid på ca. 15 minuter. De bästa stränderna hittar man i den närliggande staden Capo d´Orlando,- ca. 30 minuters körtid från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är också en utmärkt utgångspunkt för utflykter i de spännande Nebrodi bergen, som omger staden. Det finns inköpsmöjligheter i San Marco, men man kan också välja att äta ute.

Läs mer om Terrazza Mariuzza

Renovad lägenhet i antikt stenhus

Semesterlägenheten som kanske snarare kan kallas för en studio renoverades 2006 och utrustad med aircondition. Man har lagt stor vikt på att bevara den ursprungliga rustika stilen, som bland annat innefattar takbjälkar och klinkergolv. De gamla husen byggdes i sten och för att visa denna tradition, är en bit av väggen just i naken sten. Detta är gjort dels för den spännande och annorlunda effekten men också för att stenarna kan "andas" under plötsliga väderförändringar då de är byggda av sten och sand från stranden som innehåller salt kan lägenheten i vissa perioder ha en speciell doft som på inget vis är farlig.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- Från huvuddörren kommer man direkt in i lägenhetens uppehållsrum med soffa och TV samt liten kokvrå med fyra plattor och ett litet kylskåp. Det är utgång till terrassen, varifrån man har utsikt över havet, samt matbord och 2 stolar. Från köket är det ingång till det öppna sovrummet. som har dubbelsäng. Lägenheten har också ett litet badrum me dusch och toalett. De smakfulla möblerna är av bästa kvalitet och lägenheten är inredd med öga för detaljer.

Dölj texten
 
 
search map