Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

La Collina dei Nebrodi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Collina dei Nebrodi gör drömmen om ditt eget lantställe med pool till verklighet. Här kan du samla din familj och vänner och bara njuta av en härlig Sicilien-semester. Omgivningar är vackra och utflyktsmöjligheterna flera. Utsikten från lantstället La Collina dei Nebrodi är så enastående och vacker att den gör hela flygresan värd ! Här bor du mitt i naturen utan att ha grannar tätt in på. Och här kan du njuta av naturens stillhet bortsett från en och annan ko-klocka som hörs, från de djur som betar i området. Men trots det lantliga läget har du nära till både stad och hav.

Huset har en idyllisk placering

På en utsiktsplats ca 650 m ö h och endast ca 5 km från den charmiga staden San Marco d'Alunzio ligger detta hus som är byggt i sten, och som blev färdigrenoverat 2007 efter att de nuvarande ägarna närmast övertagit en ruin. Vägen upp till gården är minst sagt brant och utsikten otrolig. Det bästa med huset är att du bor tätt in på naturen och kan göra sköna promenader där benen får jobba lite. Här finns bl.a. fårstigar du kan följa.

Från huset är utsikten, som sagt, helt fantastisk. Genom träden kan du se staden San Marco d'Alunzio med sitt speciella utseende. I horisonten kan du vid klart väder även se de Eoliska Öarna som ligger som små pärlor på rad i det vackra blå havet. Från huset leder en stig upp till en belvedere(utsiktsplats) där du dels har en ännu bättre utsikt mot öarna men där du även kan se ön Ustica samt vulkanen Etna mot sydöst.

Läs mer om La Collina dei Nebrodi

Gott om plats för alla

I huset finns det förutom de trevliga rummen ett kök, vackert allrum samt matplats med fönster runt om så att du släpper in naturen. Du har även en övertäckt terrass där du kan slappa med en bra bok eller något gott att dricka..

Dessutom blir du väl omhändertagen av ägarna. Varje morgon kommer en dam från byn med frukost som hon förbereder till dig. Hon är diskret, städar hon upp allt i köket och ger sig sedan iväg igen.

Önskar du kan du beställa middag (som extra service). Då kan du provsmaka Nebrodi-bergens traditionella rätter som bl.a. stekt lamm och hemlagade maccheroni med ragu (köttsås). Urvalet av viner är inte stort men de som finns är ytterst välsmakande till ett rimligt pris. Vi kan dessutom berätta att de i stort omfång använder egna eller lokala ekologiska produkter vid tillagningen. De har sin egna vinkällare och vinproduktion.

Pool med utsikt över land och hav

Till huset hör en pool med en minst sagt imponerade utsikt. Här kan du också slappa de dagar du känner för det och passa på att få lite sol på näsan. Vid poolen finns det solstolar till ditt förfogande. Hela vägen runt poolen och huset finns det bänkar där du kan sitta och koppla av eller meditera under tiden som du njuter av tillvaron tillsammans med fåglarnas sång och den fridfulla stämningen som gör stället så speciellt.

Trevliga rum med privata badrum

Sex av rummen ligger på första våningen och har utsikt mot poolen och havet i fjärran. De är alla rymliga och fint inredda. I huset finns en Smart-TV med Netflix och Spotify och aircondition samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns en utvändig trappa som leder upp till de andra rummen där det ena är ett familjerum för 4 personer med loft. Även dessa två rum vänder mot havet och poolen samt har samma faciliteter som de rum som ligger på första våningen. Strax utanför rummen finns en stor terrass med bord och stolar. Huset kan ta upp till 25 personer.

Bra att veta
La Collina dei Nebrodi uthyres endast som privat villa vilket betyder att du får exklusiv tillgång till poolen. Priset inkluderar frukost. Om kvällen kan du avtala med ägaren vad du önskar äta ifall du vill äta här. Priserna för måltider beror på vad du önskar äta men är under alla omständigheter rimliga.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map