Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Dimora Grazia

Utsikt från 2:a vån.
 
Dimora Grazia är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Grazia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dimora Grazia ligger i centrum i den stämningsfulla och genuina San Marco d'Alunzio, få trappsteg från huvudgatan Via Aluntina med caféer och restauranger. Det gamla stenhus blev totalrenoverat 2007 och framstår mycket vackert. Lägenheten är rymlig och ligger på andra våningen samt är utrustad med aircondition och TV.

Kör ner till stranden eller upp i Nebrodi Bergen

Det är 6-7 kilometer till kusten och man ska räkna med ca. 15 minuter i bil. De bästa stränderna finner man i den närliggande staden Capo d´Orlando, ca. 1/2 timme i bil från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i de spännande Nebrodibergen som omger staden.

Läs mer om Dimora Grazia

Trerumslägenhet med 2-3 sovplatser (2:a vån):
- lägenheten mäter ca. 50 m² och har ingång från en stentrappa som förbinder två smågator som tar en till centrum. Lägenheten består av vardagsrum med utgång till balkongen och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong, sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från balkongerna där man har plats för en eller två stolar kan man se ut över havet och horisonten samt stadens tak.

Dölj texten
 
 
search map