Omdömen från Balconi Crimaldi

Utsikt från balkongen ut över havet
 
Balconi Crimaldi är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi Crimaldi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balconi Crimaldi

Läs personliga omdömen av Balconi Crimaldi som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balconi Crimaldi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Nostalgisk avkoppling i historiska omgivningar

Vi hade tio avkopplande dagar i lägenheten och njöt. Staden är liten och charmig, men har det nödvändigaste, kan nämna barberare, bank, barer, kafé, frisör, matvaror och slaktare. Balkongerna var tyvärr små, men vi kunde njuta av utsikten där. Lägenheten är av enkel standard men vi hade det bra.

San Marco d'Alunzio som semester-destination

Fint att sitta på den lokala baren på kvällen och njuta av livet. Besök också kaféet på huvudgatan för en kaffe eller glass. Du är beroende av en bil om du ska bo här, det är inte långt till strand/närmaste stad, men väldigt brant och många svängar.

Balconi Crimaldi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Crimaldi
Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Super lägenhet i en vacker liten stad

Balconi Crimaldi är en super trevlig lägenhet. Stora och välutrustade och med en förstklassig utsikt över havet.
Parkering är en bit från lägenheten eftersom du inte kan köra i gamla stan.

San Marco d'Alunzio som semester-destination

San Marco d'Alunzio är en söt liten stad på toppen av ett berg. Den veckan i september vi var där, var det också "sömnig". Du bör vara bra på att gå i bergen och trappor.
Det finns två stormarknader. Den mindre är 25 meter ner för backen till vänster om rondellen / Tiffanys Bar.
Den större är uppe vid Via Cappuccini (till höger i rondellen / Tiffanys) på väg till restaurangen La Fornace - på höger sida strax efter kurvan i källaren.
Slaktaren ligger längre upp på Via Cappuccini också på höger sida.
Vi besökte tre restauranger, de andra kvällarna åt vi hemma (pålägg och ost).
La Macina - stadens absolut bästa restaurang. 75 m från lägenheten. Massor av god mat och vänlig service. Den var inte öppen varje dag och man måste komma upp på första våningen för att komma till restaurangen. Lokalbefolkningen äter här men.
Number One Pizza - precis runt hörnet från lägenheten. De har några riktigt goda pizzor, man kan ta hem dem eller äta dem där.
La Fornace - inte särskilt spännande mat (turistiska), men vänlig service.

Balconi Crimaldi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Crimaldi
Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Idyl på en bergstopp

Det perfekta stället för den som önskar lugn och ro, historiska omgivningar, och kontakt med en ytterst vänlig lokalbefolkning. Värden Sergio var gästfriheten själv och allt redo med en hjälpande hand och goda råd.

Balconi Crimaldi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Crimaldi
Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin semesterlägenhet i San Marco D'Alunzio

På toppen av marmorklippan ligger den fina sicilianska staden med historiska spår av både antiken och normandertiden. Lägenheten i det äldre huset är mycket rymlig och fint renoverad. Utsikt mot Medelhavet och Lipariska öarna. Omgivningarna med framför allt nationalparken Nebrodi och de många små bergssamhällena bjuder på många vackra upplevelse.

Rekommendationer till andra gäster

Utanför turistsäsongen finns det bara en restaurang öppen - i gengäld riktigt bra bra - med undantag för små barer, kaféer och pizzerior.

Balconi Crimaldi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Crimaldi
Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utsikt i charmiga omgivningar

Stor och funktionell lägenhet med fantastisk utsikt. Orten är en av de mest charmiga jag bott i under mina resor till Italien.
Man bör vara medveten om att läget på en toppen av en kulle gör att man får köra ca 15-20 minuter för att nå kusten om man vill till stranden. Detsamma gäller motorvägen om man vill iväg på utflykt, men det är en vacker väg upp och ner för berget!

Balconi Crimaldi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Crimaldi
Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Conny och EvaLottie med barn från Strömstad i Sverige bodde på Balconi Crimaldi i San Marco d'Alunzio från den 11. till den 18. augusti 2010.

Staden och området var mycket trevligt med ett fantastiskt läge och utsikt norrut över havet, samt en lokal stadsfestival 12-13 augusti. Boendet var till full belåtenhet, dock med ett visst problem inledningsvis i form av att vattenförsörjningen till bostaden var klart begränsad vilket fick till konsekvens att vi saknade vatten under större delen av första dagen. Därefter fungerade vattenförsörjningen mera normalt. Om man önskar resa runt med stor flexibilitet är hyrbil eller egen bil nödvändig. Med tanke på framkomlighet och parkeringsmöjligheter rekommenderas en mindre bil. Det är mycket sevärt generellt sett, oftast väldigt stabilt och bra väder under sommaren med goda möjligheter till sol och bad, shopping, konserter, m.m.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Mariann med sällskap från Vilhelmina i Sverige bodde på Balconi Crimaldi i San Marco d'Alunzio från den 26. till den 29. oktober 2008.

Ja vi är nu hemma efter en helt fantastisk resa till Sicilien.
Det mest fantastiska var då San Marco.Vi hade ju bil och åkte runt en hel vecka.Du vet ju också att vi bodde 2 par i lägenheten och detta utan problem. Det fanns ju dessutom en liten sovvåning om man haft barn. Vilka människor, vilken mysig liten by. Vad vi njöt.Stiga upp på morgonen , handla på affären och sätta sig på balkongen.
Lägenheten oerhört mysig. Tyvärr fanns ingen centralvärme där så det var faktiskt för kallt där denna årstiden.
Det är väl det enda negativa vi kan känna. När vi sedan åkte vidare och kom till västkusten som är mer "turistisk" märkes genast förändring på priserna. Vad man däremot kan önska är ju då att San Marco får förbli denna idylliska lilla by utan en mängd turister. Jag tror inte jag träffat trevligare människor än där.
Vi åker säkert fler gånger till Italien och då gärna med er. Tack för denna gången.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map