Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balconi Crimaldi

Utsikt från balkongen ut över havet Utsikt från balkongen ut över byn
 
Balconi Crimaldi är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi Crimaldi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balconi Crimaldi är en mysig bostad som ligger i den övre delen av byn, men med kort avstånd från huvudgatan Via Aluntina, där det ligger flera caféer och restauranger, bland annat den rekommenderade restaurangen La Macina.

Magnifik utsikt

Huset ligger i ett lugnt område och har utsikt över havet och bergen från de två balkongerna, där man kan sitta på en av dem. Dock finns det inte plast för ett bord. Lägenheten är välinredd och dessutom har den aircondition och TV.

Läs mer om Balconi Crimaldi

Var är vi?

Det är 6-7 kilometer till kusten och man ska räkna med ca. 15 minuter i bil. De bästa stränderna finner man i den närliggande staden Capo d´Orlando, ca. 1/2 timme i bil från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i de spännande Nebrodibergen som omger staden.

Trerumslägenhet med 2-4 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten mäter ca. 70 m² och har ingång från trädgården. Den består av vardagsrum med kokvrå och utgång till balkongen där man skymtar byn och kusten. Det finns ett litet sovrum med två enkelsängar, stort sovrum med dubbelsäng och utgång till balkongen med flott havsutsikt samt rymligt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map