Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balcone Amalia

 
Balcone Amalia är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Amalia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Balcone Amalia ligger på översta våningen, vilket svarar till andra våningen i ett gammalt stadshus i centrala bergstaden San Marco d´Alunzio, med direkt ingång från gatuplan på baksidan - det är en smal gata dit man inte kan köra då den endast nås via trappor. Lägenheten ligger ovanpå lägenheten Terrazza Mariuzza som också kan hyras ifall man är flera par på resa.

Sola på stranden eller ta på utflykt i Nebrodi Bergen

Det är 6-7 kilometer till kusten och man ska räkna med ca. 15 minuter i bil. De bästa stränderna finner man i den närliggande staden Capo d´Orlando, ca. 1/2 timme i bil från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i de spännande Nebrodibergen som omger staden.

Läs mer om Balcone Amalia

Semester i lokal miljö

Det är en fin och komfortabel lägenhet för de som gärna vill prova att bo bland lokalbefolkningen och samtidigt vill bo i centrum av en spännande medeltidsby dit turisterna ännu inte hittat. Det finns inköpsmöjligheter i San Marco d'Alunzio men du kan också välja att äta ute.

Rustik inredning med aircondition

Lägenheten renoverades 2006 och har aircondition. Man har lagt stor vikt på att bevara den ursprungliga rustika stilen som bland annat innefattar bjälkar i taket och klinkergolv. De smakfulla möblerna är av bästa kvalitet och lägenheten är inredd med öga för små detaljer.

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser:
- Från ingången / huvuddörren kommer man direkt in i lägenhetens sovrum, som har dubbelsäng. Dörifrån går man vidare in i uppehållsrummet med soffa, TV och matbord. Härifrån är det ingång till ett litet badrum med dusch och toalett. Till sist kommer man till lägenhetens lilla kokvrå med fyra plattor och ett litet kylskåp, och härifrån är det utgång till en balkong med en fantastisk utsikt över havet.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Amalia

Läs personliga omdömen av Balcone Amalia som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Amalia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Balcone Amalia

Bedömning av Balcone Amalia

Läs mer

Leif & Kerstin från Ystad i Sverige bodde på Balcone Amalia i San Marco d'Alunzio från den 24. till den 27. november 2007. Därefter gick turen vidare till Petrosino och Hotel Baglio Basile.

Jotack, allt gick bra. Sicilien är ju en härlig ö med skiftande natur beroende på var på ön man är. Vi gillade den östra sidan mest och med facit i hand kunde vi ha tagit någon natt till där.(Kanske längst ner i södra delen).

San Marco var ju helt fantastiskt och att komma dit var ju en resa bara det! Salvatore med dam(glömt namnet)gästade oss på första kvällen med nyplockade apelsiner och citroner. Jag lovade att ge dig en stor kram från honom när vi ses.
Vädret var bra, c:a 20 grader, och sol, förutom sista kvällen i Palermo då det ÖSregnade. Boendet Basile Baglio var ju jättefint med hög klass på hotellet. I och med lågsäsongen så var det inte så mycket action!. Vi väljer nog ett hotell inne i en by nästa gång.

I och med att vi hade bil så blev det ju utflykter varje dag, vilket ingick i planen givetvis. Etna var ju en upplevelse som det med bil gick lätt att nå. Vi fick en skön vecka som i och med att det var lågsäsong var otroligt stressfri i och med att det var så lite turister i farten. Utan att ha varit där på sommaren så kan jag tänka mig att det är ett helt annat tryck då. Allt fungerade perfekt o ett stort tack för ditt engagemang och din hjälp. Italien är ju lite av vårt favoritland så vi kommer säkert att återkomma till dig för ytterligare restips mm.

Läs mer

Bedömning av Balcone Amalia

Genuin by med trevlig atmosfär. Boende sådär. Långt att släpa väskor. Dock en fantastisk utsikt.

Läs mer

Bedömning av Balcone Amalia

Läs mer
 
search map