Semesterbostad i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balcone Amalia

 
Balcone Amalia är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Amalia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco d'Alunzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Balcone Amalia ligger på översta våningen, vilket svarar till andra våningen i ett gammalt stadshus i centrala bergstaden San Marco d´Alunzio, med direkt ingång från gatuplan på baksidan - det är en smal gata dit man inte kan köra då den endast nås via trappor. Lägenheten ligger ovanpå lägenheten Terrazza Mariuzza som också kan hyras ifall man är flera par på resa.

Sola på stranden eller ta på utflykt i Nebrodi Bergen

Det är 6-7 kilometer till kusten och man ska räkna med ca. 15 minuter i bil. De bästa stränderna finner man i den närliggande staden Capo d´Orlando, ca. 1/2 timme i bil från San Marco i riktning mot Messina. San Marco är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i de spännande Nebrodibergen som omger staden.

Läs mer om Balcone Amalia

Semester i lokal miljö

Det är en fin och komfortabel lägenhet för de som gärna vill prova att bo bland lokalbefolkningen och samtidigt vill bo i centrum av en spännande medeltidsby dit turisterna ännu inte hittat. Det finns inköpsmöjligheter i San Marco d'Alunzio men du kan också välja att äta ute.

Rustik inredning med aircondition

Lägenheten renoverades 2006 och har aircondition. Man har lagt stor vikt på att bevara den ursprungliga rustika stilen som bland annat innefattar bjälkar i taket och klinkergolv. De smakfulla möblerna är av bästa kvalitet och lägenheten är inredd med öga för små detaljer.

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser:
- Från ingången / huvuddörren kommer man direkt in i lägenhetens sovrum, som har dubbelsäng. Dörifrån går man vidare in i uppehållsrummet med soffa, TV och matbord. Härifrån är det ingång till ett litet badrum med dusch och toalett. Till sist kommer man till lägenhetens lilla kokvrå med fyra plattor och ett litet kylskåp, och härifrån är det utgång till en balkong med en fantastisk utsikt över havet.

Dölj texten
 
 
search map