Semesterbostad i San Giorgio på Sicilien

Villa Eucalipto

 
Villa Eucalipto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Eucalipto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giorgio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Eucalipto ligger i San Giorgios västliga utkant på slutet av en grusväg och strax ovanför vattnet. Från huset är det ca. 200 meter till närmsta bar och butiker samt samma avstånd till den bredaste delen av stranden. Man kan även bada precis vid huset men här finns nästan ingen strand.

Bakom villan går järnvägen mellan Palermo och Messina så man ska vara inställd på att det hörs de få gånger om dagen tåget kör förbi. Det första tåget kör förbi ca. kl. 06.00 och det sista ca. kl. 21.30. Några tycker att det stör, andra tycker inte man märker av det.

Läs mer om Villa Eucalipto

Villan är delad i två lägenheter som delar trädgården och parkeringsplatsen. I övrigt är de helt självständiga. Båda har egen stor terrass med havsutsikt samt balkong med havsutsikt en trappa upp. Uppehållsrummen är snyggt inredda medan sovrummen är lite enklare men utrustade med AC. Det bästa med denna villa är belägenheten! Nära vattnet och ingen väg som hindrar barnen från att springa rakt ut i vattnet från villan.

Fyrarumslägenhet nr. 1 med 6/7 sovplatser
- Är på två våningar. På första våningen finns det ett stort och trevligt uppehållsrum med bäddsoffa och TV samt ett utrymme med matrum och kök. Från matrummet och uppehållsrummet finns det utgång till den stora terrassen med havsutsikt som dessutom är utrustad med trädgårdsmöbler. På detta våningsplan finns det dessutom badrum med toalett och dusch.
På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, varav ett rum har utgång till balkongen med havsutsikt. Dessutom finns det ett sovrum med två enkelsängar som också har utgång till balkongen. På andra våningen finns ytterliggare ett badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet nr. 2 med 4/5 sovplatser
- Är på två våningar och består av uppehållsrum med bäddsoffa, matbord, TV och kök.
Det finns en ugång till den stora terrassen med havsutsikt som dessutom är utrustad med trädgårdsmöbler.
På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map