Villa i Sampieri på Sicilien

Villetta Paola

 
Villetta Paola är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Paola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I ett lugnt område endast 500 meter från den sköna strandpromenaden i Sampieri´s residens område finner man detta sköna semesterhus med både balkong och stor uteplats.

Huset är nybyggt och är med sitt läge ett utmärkt boende för barnfamiljer som vill kunna låta barnen leka fritt utan störande trafik men samtidigt ha gångavstånd till såväl stranden som inköpsmöjligheter och matställe.

Läs mer om Villetta Paola

Trerumshus med 5/7 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar. Parkering sker på gatan framför huset varifrån man kommer in till uteplatsen som omger huset. På första våningen kommer man in till uppehållsrummet med stort ”open-space” kök samt badrum med toalett (hcp vänligt). På andra våningen som man når via en trappa i uppehållsrummet finner man två sovrum med dubbelsäng samt en extra säng, badrum med toalett och dusch samt balkong som nås från samtliga sovrum. Den stora uteplatsen består av bord och stolar, murad grill, ute-dusch samt en övertäckt verandra med bord och stolar. Huset är utrustat med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map