Omdömen från Villa Miranda

 
Villa Miranda är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Miranda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Miranda

Läs personliga omdömen av Villa Miranda som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Miranda. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Marie med familj från Torslanda i Sverige bodde på Villa Miranda i Sampieri från den 1. till den 8. juli 2006.

Här kommer en liten redogörelse från vår resa till Capo Vaticano samt Sicilien Sampieri:

Resan ner gick bra vi landade i Catania hyrde bil som vi förbokat och körde sen upp till Capo Vaticano lite lurigt att hitta dit innan man förstod skyltningen.
Vi bodde på Agriturismo Ninea, det låg väldigt vackert , lägenheten var fin och fräsch. Alldeles nytt man höll fortfarande på att plantera runt omkring. Trevlig och hjälpsam kille som skötte anläggningen.
Det var lugnt och rofullt att bo där poolen uppskattades av både vuxna samt barn. Själva byn låg nära med en trevlig liten affär som hade det mesta. Ville man ha lite mer utbud var det inte långt till Santa Maria där stranden låg samt restauranger mm. Andra veckan körde vi ner till Sicilien igen bodde då på Villa Miranda det första vi reagerade på var att det stod angivet att det låg 800 meter till stranden, den ända vägen ner till stranden var via byn och vi mätte avståndet med bilen och det är 1,6 km till stranden . Det fanns ingen annan väg enligt personalen som lämnade ut nycklarna.
Annars var huset jättefint förutom att vägen till huset var en lång och dålig grusväg . Trädgåtden var fin med blommor och citronträd .Bra kök med nya maskiner och fräscht.
Lite magert var det med restauranger i byn fina stränder fanns det runt omkring vi åkte ut till en udde där man kunde hoppa från klipporna det var häftigt för dom som vågade. Vi hade två härliga veckor med sol och värme .

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map