Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Miranda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Miranda ligger i fridfulla och vackra omgivningar på backarna ovanför Sampieri. En kort grusväg leder fram till huset varifrån man har en härlig utsikt. Det är ca. 1,5 km till själva stan och 800 meter till havet och stranden.

Inbjudande hus och trädgård

Villan var från början en sommarbostad som användes av de lokala herdarna. Sedan dess har dock villan blivit helt nyrenoverad i modern stil i klara och vackra färger: Fönsterna är nya, en bred och härlig terrass har byggts på havssidan och huset är målat såväl invändigt som utvändigt. Den framstår som både fin och inbjudande.

Läs mer om Villa Miranda

Villa med 5/7 sovplatser:
- Alla villans rum (förutom badrummen) har utgång till trädgården eller den härliga terrassen. man kommer in i det stora ljusa vardagsrummet som har utgång till terrassen och en alcova med dubbel bäddsoffa på den ena sidan och ett modernt och bra kök med ugn och diskmaskin samt utgång till trådgården på den andra sidan, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen, sovrum med våningssäng och enkelsäng med utgång till trädgården, badrum med badkar och toalett samt tvättmaskin och badrum med toalett och dusch.

I trädgården finns dusch med kallt vatten, solstolar samt vanliga trädgårdsmöbler (bord och stolar). Vid ingången till villan finns privat parkeringsplats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Tramonto

Scafa Alta, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map