Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Antonia

 
Villa Antonia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Antonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Antonia ligger i lugna omgivningar på de mjuka klipporna bakom Sampieri. Det är ca. 600 meter till Sampieris västliga sandstrand, som man når tack vare en gångstig, och det är 800 meter till huvudtorget och inköpsmöjligheter, samt stadens bredare strand. Närmaste restaurang-pizzeria ligger ca. 300 meter från huset.

Villan är omgiven av en stor trädgård och har breda verandor med möjlighet att äta eller bara slappna av, samtidigt som man njuter av utsikten över vattnet. Vid huset finns det privat parkeringsplats.

Läs mer om Villa Antonia

Villan, som är ca. 180 m², ligger i ett plan (första våningen) och vänder sig till flera par eller en stor familj, då den erbjuder tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med toalett och badkar samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Uppehållsrummet, var det finns soffgrupp och TV, ligger en suite med matsalen, som har utgång till en terrass med havsutsikt. Naturligtvis finns det även kök med 4 plattor, ugn och kylskåp med frys.

Dölj texten
 
 
search map