Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Agostina

 
Villa Agostina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Agostina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Agostina är omgivet av en stor trädgård med palmer och stora olivträd som gränsar upp till den fina sandstranden i Sampieri-bukten. Det är få steg som skiljer huset från stadens torg, havet och inköpsmöjligheter på sidogatorna. Du kan hålla en skön badsemester med allt inom gångavstånd.

Övertäckt terrass med havsutsikt

Vid huset är det en stor övertäckt terrass med bord och stolar. Vill man sola kan man välja om man vill ligga i trädgården eller på den breda stranden. Det finns ingen pool vid huset men stranden är ganska barnvänlig, när det inte är höga vågor, då det är långgrunt flera meter när man går i vattnet.

Läs mer om Villa Agostina

Fördelar och nackdelar med huset

Huset är dessutom utrustat med aircondition, vilket är nödvändigt speciellt under de varma sommarmånaderna. Det hela låter som ett paradis men det finns också ett par nackdelar, som man ska ha klart för sig om man väljer detta hus. Den första nackdelen är att den invändiga standarden inte är imponerande och den andra anmärkningen är närheten till den lokala puben - caféet som under juli och augusti samt helgerna i juni och september, medför hög musik till sent på natten.

Fyrarums hus med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
– Huset har inhägnad trädgård och egen parkeringsplats. Det består av sällskapsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med enkelsäng, badrum med toalett och dusch, samt toalett med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map