Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

Terrazza Lungavista

 
Terrazza Lungavista är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Lungavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin utmärkta placering ut mot Sampieris trevliga torg med stora palmer och direkt utsikt över havet och stranden / strandpromenaden där de lokala invånarna och några få turister spatserar om kvällen utgör denna lägenhet en utmärkt bas för en lyckad familjesemester.

Ibland arrangeras det marknad och andra festligheter. Inom ca. 100 - 200 meter finner man inköpsmöjligheter. Under högsommaren finns det ett matställe på stranden ca. 100 meter från lägenheten eller så kan man äta på den lilla pizzerian som ligger i den övre stadsdelen, ca. 500 meter bort.

Läs mer om Terrazza Lungavista

Trerumslägenhet med 5-7 sovplatser (2:a vån. utan hiss):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är snyggt inredd och utrustad med tvättmaskin. Den består av kök med ugn, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och utgång till stor balkong med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ovanvåningen där det finns en enorm terrass med havsutsikt. Terrassen är utrustad med bord och stolar samt utomhuskök och dusch.

Dölj texten
 
 
search map