Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

Terrazza Bouganville

 
Terrazza Bouganville är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bouganville är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Bouganvillea ligger på den "riktiga" sidan av huvudvägen, alltså på strandsidan i Sampieris genuina centrum. Det är få steg från lägenheten till stranden och lika kort till de närmsta inköpsmöjligheter och caféer. För att komma till restauranger ska man dock köra bil, men på sommaren kan man äta lättare måltider på en av de strandcaféer man hittar i närheten.

Välutrustad lägenhet med stor terrass

Lägenheten är välutrustad och mycket välskött. Den är utrustad med aircondition, tvättmaskin, välutrustat kök med ugn och diskmaskin samt TV. Dess största kvalitet är dock den fina terrassen med bra och solida möbler samt ännu en takterrass med havsutsikt.

Läs mer om Terrazza Bouganville

Femrumslägenhet med 6/8 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten har ingång från terrassen på andra våningen. På denna våning finns ett vardagsrum, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med enkelsäng och plats för en extra säng samt badrum med toalett och dusch. På våningen ovanför (snedtak) finns ett sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch, tvättstuga med tvättmaskin samt en terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map