Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

La Casa delle Zie

 
La Casa delle Zie är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa delle Zie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sampieri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semesterlägenheterna på La Casa delle Zie ligger i Sampieris äldsta och mest stämningsfulla stadsdel. Byggnaden var från början ett fiskehus på en våning. På 60-talet blev det tillbyggt en våning och fasaden gjordes om. Inom 150 meter från huset finns inköpsmöjligheter, glassbar med café samt under högsäsongen även matställe på stranden. Närmaste pizzeria ligger i den övre delen av staden, ca. 600 meter från huset eller i byn Cava d'Aliga.

Stämningsfulla omgivningar

Huset ligger vid slutet av det trevliga torget precis ovanför sandstranden och erbjuder totalt 4 stycken semesterlägenheter. Stämningen är trevlig även om själva möbleringen och faciliteterna är enkla och rustika. Dessa lägenheter rekomenderas åt de som inte har stora krav på köksutrustning eller möblering men som vill njuta av det härliga vädret, stämningen och omgivningarna. Möjligheterna för utflykter är många.

Läs mer om La Casa delle Zie

Enkla semesterlägenheter med havsutsikt

Alla lägenheterna har havsutsikt och antingen terrass (markplan) eller balkong (2:a våningen).

Lägenheten på La Casa delle Zie

Trerumslägenheten Amalfi 2 med 4 sovplatser (2:a vån. med balkong & havsutsikt)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till en balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map