Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

Casa in Pietra

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa in Pietra ligger längs hamnpromenaden i den äldsta och trevligaste delen av Sampieri. Precis framför huset slår vågorna mot klipporna under strandpromenaden. Sampieris fina sandstrand ligger endast 50 meter från huset. Staden huvudtorg där stadens invånare samlas om kvällen ligger också mycket nära huset. Passa på att njuta kvällssolen med lokalbefolkningen!

Adligt sommarresidens med stämning

Huset byggdes som ett sommarresidens av en av de mäktigaste adelsfamiljerna från barockstaden Scicli som ligger uppe i landskapet några få kilometer från Sampieri. Husets fasad utstrålar elegans och är bland de finaste i staden som i många år präglats av lokala fiskare.

Läs mer om Casa in Pietra

Lugna omgivningar och fin havsutsikt från terrasserna

Huset är fördelat på två våningar och har en härlig takterrass med havsutsikt. Längs med fasaden finns det en terrass och på andra våningen finns det balkong. Från uppehållsrummen och en del rum finns det utsikt över havet och bukten. Vid huset finns endast gågator där bara boende har rätt att köra med bil. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 100 meter från huset.

Hus med 10 sovplatser:
Man kommer in i huset genom en stor port på baksidan. Via en trappa kommer man upp på andra våningen samt finns det en ingång till första våningen.
- På första våningen finns det förutom ett stort uppehållsrum med havsutsikt, kök (med ugn, kylskåp/frys och fyra värme plattor) med utgång till en terrass, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt utgång till terrassen. Vidare finns det ett litet och tyvärr ganska mörkt sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar.
- På andra våningen finns kök med diskmaskin, härligt uppehållsrum med havsutsikt och utgång till balkong, rum med två enkelsängar (som dock kan samlas till en), eget badrum med toalett och dusch samt utgång till balkongen, sovrum med dubbelsäng, litet rum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar.

Huset är perfekt för stora familjer som gärna vill bo tillsammans men ändå har sin egen plats. Husets båda våningsplan har nämligen eget kök och två badrum. Möbleringen är bekväm och trevlig - dock inte samma prägel och själva huset.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map