Villa i Rodí Milici på Sicilien

Casa Poggio Barone

 
Casa Poggio Barone är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Poggio Barone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sicilien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rodì Milici är en liten landsort, som är ett perfekt utgångsläge för dig som gärna vill utforska det jordnära Italien. Här är så stilla att du kan höra cikadorna sjunga, och du kan ta promenader genom de vackra olivlundarna. På Casa Poggio Barone har du tid att växla ner och slappna av, och du och dina resekompanjoner kommer ner i det långsamma, sydländska tempot. Det finns en härlig terrass med pool på stället, och ett dopp i Medelhavet har du också möjlighet till. Casa Poggio Barone är en oas där du hittar lugn och ro, och kan ta paus från vardagens stress och måsten.

Blommor och olivträd

Sicilien bjuder på både hav och läckra stränder, och kallas inte utan anledning för Italiens blomsterö. Redan på väg i bilen till Villa Poggio Barone kommer du kunna beundra de vackra oleanderbuskarna längs vägkanten, och när du ankommer till Poggio Barine efter att ha passerat den snirkliga bergsvägen mot staden Rodì Milici, kör du förbi en stor och vacker olivlund. Alla välskötta blomsterrabatter vid Villa Poggio Barone understryker den mediterrana stämning.

Läs mer om Casa Poggio Barone

Dölj texten
 
 
search map