Hotell i Realmonte på Sicilien

Scala Dei Turchi Resort

Njut av solen och havet vid klippan <em>Scala dei Turchi</em> Scala Dei Turchi Resort pool Scala Dei Turchi Resort balkong Scala Dei Turchi Resort utsikt från balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här, mitt i det härliga sicilianska landskapet, är det inte långt till staden Agrigento och det spännande området vid Tempeldalen. Templen är grekiska och otroligt välbevarade, och intresserar du dig för arkeologi, är det värd en hel resa i sig. Området finns också med på UNESCOs världsarvslista, vilket är en kvalitetsstämpel utöver det vanliga. Härifrån kan du också kombinera din semester med upplevelser på resten av Sicilien. Området vid Agrigento är centralt beläget i förhållande till att besöka de famla barockstäderna i sydöst, den romerska kejsarvillan med alla mosaiker i nordost, Palermo i norr, eller en tur till Marsala, Trapani och den gamla ruinstaden Selinunte i väst.

Bo precis vid stranden

Själva resorten är ett mindre ställe med endast 45 rum fördelade på två våningar. Färgerna är typiska för Medelhavet - ljusa och vänliga, men med en övervikt av vitt, jordfärgat och blått, som kanske får dig att tänka på Grekland. Det finns en restaurang på stället, som serverar lokala rätter från Medelhavet, och det finns också ett café och en loungebar. Loungebaren är placerad på andra våningen, och här kan du njuta av utsikten över havet från terrassen. Det finns också en härlig pool med jacuzzi och en avdelning för familjens minsta, och du kan naturligtvis slappna av under skuggan från ett parasoll, på de härliga solsängarna som omger poolen.

Hotellet ligger endast 300 meter från Scala dei Turchi - en vacker och mycket unik klippa som går hela vägen ut i havet. Den ligger på sidan av stranden, där Medelhavets värmande vatten lockar, så bättre blir det nästan inte.

Läs mer om Scala Dei Turchi Resort

Fina och enkla rum

På Scala dei Turchi finns totalt 45 rum i olika kategorier, som är fördelade på två våningar, och några av dem har balkong. Rummen är fina och enkelt inredda i neutrala färger, och alla har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Acacia Resort

Campofelice di Roccella, Sicilien

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map