Hotell i Randazzo på Sicilien

Feudo Vagliasindi

 
Feudo Vagliasindi är inte tillgänglig i dagsläget
Feudo Vagliasindi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Randazzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här finns också en fin uteterrass och en bra restaurang, med á la carte meny där du kan njuta av lokala och traditionella specialiteter. Detta hotell passar dig som vill utforska både Siciliens inland som kustremsa eftersom du har ett lagom avstånd till mycket av vad ön har att erbjuda. En perfekt kombination och ett boende som dessutom är prisvärt.

Du bor vid foten av Etna

Byggnaden i Liberty stil, ger ett pampigt intryck precis som omgivningarna, vid foten av Etna. Det är grönt så långt ögat når, och området lockar inbjudande till sköna promenader och cykelturer, en perfekt plats för dig som älskar naturen och att aktivera dig under semestern. Du kan givetvis bestiga Etna, men glöm inte att besöka regionens största park, Parco dei Nebrodi och Alkantaradalen med sina vattenfall och dramatiska landskap. Taormina, med sin vackra panoramautsikt över kusten är ett måste och skulle du vilja ta dig ett dopp kan du stanna till i Giardini Naxos, där du även hittar många bra fisk- och skaldjursrestauranger. Från hotellet tar det endast ca 50 min med bil (34 km) innan du når kusten och kan känna sand under fötterna. Med ett läge som detta kan du fint kombinera natur, kultur med sol och bad.

Den närmsta staden heter Randazzo och ligger ca. 5 km bort. Detta är en stad med medeltida anor, kyrkor och arkeologiskt museum där du kan få ta del av grekiska, romerska och bysantiska konstverk och kulturlämningar. Här kan du strosa längs smala gator och gränder där du har butiker av olika slag för att sedan sätta dig på ett av caféerna och njuta av en god kopp kaffe. Du hittar det mesta du behöver i Randazzo och, om du vill, kan du få nya smakupplevelser varje dag eftersom här finns flera restauranger att välja mellan.

Terrass med utsikt över vinodlingar och Etna

Feudo Vagliasindi är en gammal vingård där man bevarar alla sina traditioner, men för att komma sina gäster tillmötes bestämde man sig för att modernisera och bygga en utomhuspool. Perfekt för dig som vill kunna ta en ”vilodag” och bara koppla av under solens värmande strålar, en oas i ett vackert landskap. På gården finns en restaurang som håller öppet även för allmänheten, vilket är ett bra tecken på kvalité och service. Köket är typiskt sicilianskt där färska och noga utvalda råvaror tillagas med stor omsorg och man använder sig gärna av egentillverkad DOP olivolja och DOC viner. Efter maten kan du dra dig tillbaka ut på terrassen, beställa något i baren och njuta av drycken, kvällen och stillheten.

Bra att veta om Feudo Vagliasindi

Om du vill upptäcka din omgivning på två hjul kan du vända dig till receptionen, då det går att hyra cyklar, efter tillgänglighet. Restaurangen är öppen för bröllop och speciella events som tex provsmakning av husets viner. Vi rekommenderar dig därför att boka bord i tid. Och är du vinintresserad kan du (mot avgift) följa med på en rundtur i den gamla vinkällaren, som avslutas med en provsmakning.

Du har en fin utsikt från ditt rum


Rummen är enkelt inredda utan onödiga detaljer, men är komfortabla och har utsikt över antingen Etna eller Nebrodiparkens berg. Vissa rum har snedtak och träbjälkar och alla är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, förvaringsbox, Wi-Fi.

Läs mer om Feudo Vagliasindi

Dölj texten
 
 
search map