Hotell i Ragusa på Sicilien

Villa Del Lauro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du måste komma i håg att sätta upp Ragusa på din "to do" lista när du åker till Sicilien. Den har en lång och brokig historia, och en uppsjö av fornlämningar och barock byggnader. 1693 blev Ragusa förstörd av en jordbävning, och staden byggdes upp i två delar, Ragusa Superiore, som ligger på toppen av kullen och Ragusa, den gamla och lägre liggande delen. Du har säkert hört talas om staden, och om du tycker om italiensk detektiv-serie, vet du förmodligen Commissario Montalbano. Många av scenerna i denna berömda TV-serien är faktiskt inspelade i Ragusas antika centrum.

Strategiskt läge för en kulturell promenad

Villa Del Lauro är undangömd på en av Ragusa många pittoreska gator, som kännetecknas av barockbyggnader. Villan är idealiskt placerad för det historiska hjärtat av den charmiga staden. Hotellet är en utmärkt bas för både konstnärliga och natursköna promenader genom stadens branta gator. Du kan utforska Ragusa centrum och den fantastiska barock trappan, men naturligtvis också njuta av en god lunch på en av de många bra restauranger. Om du blir trött i fötterna är et möjligt att hyra en cykel, fråga i receptionen, men tänk på att det är mycket kuperad terräng, det kommer att bli en utmaning.

Läs mer om Villa Del Lauro

Vänlig gästfrihet

På In-Italia är vi säkra på att du kommer att uppskatta serviceinriktad personal som kommer att göra sitt yttersta för att göra din vistelse så bekväm som möjligt, och naturligtvis är det alltid viktigt att känna sig hemma och bekväm. Dessutom erbjuder det ett litet boutiquehotell som är sällsynt i dessa delar av en vacker grön trädgård. Det finns en pool på två nivåer, varav en är en jacuzzi. Här kan du njuta av livet med en god bok och en kall dryck när sommarvärmen blir alltför intensiv. Trädgården är en verklig oas mitt i den gamla stadskärnan.

På sommaren kan du äta din frukost ute på terrassen, och tillsammans med bra urval av söta och salta produkter, kan du njuta av en kopp nybryggt kaffe. Om du behöver förslag för lunch och middag, så rekommenderar receptionen några bra restauranger i staden. Vill du ha en drink eller ett litet mellanmål under dagen, kan du njuta av i baren eller lobbyn. Det finns gratis wi-fi i hela hotellet, och om vi måste hitta något negativt så måste det vara att det inte är möjligt att parkera på plats.

Stilrena och ljusa rum och lägenheter

Villa Del Lauro har bara 20 rum som alla är mycket bekväma. Det finns flera olika typer av rum, och inredningen är olika, men alla har luftkonditionering, Sat-TV, telefon, Wi-Fi och minibar. Badrummet har dusch och hårtork, badlakan för användning vid poolen. Vissa rum har en liten balkong och en del vetter mot gatan, medan andra vetter mot trädgården. De som heter duplex är i två plan. En del av juniorsuiterna har snedtak då de ligger högst upp.

En del rum ligger i ett annex och lägenheterna (inget pentry) har du mitt emot eller bakom i annan byggnad.

Observera att platsen i centrum innebär att du kan störas av buller, medan området är så kuperad att det inte kan rekommenderas för de som har gångbesvär.

Läs om rummen på Villa Del Lauro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map