Agriturismo i Ragusa på Sicilien

Relais Parco Cavalonga

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais Parco Cavalonga, som har ett hotellet och sju fristående lanthus med lägenheter ligger ligger i en privat park på 18 hektar där man även har installerat två fina pooler, varav den ena är med vattenmassage. Dessutom finns här ett område för avkoppling och ett stigsystem om du känner för att ta dig en liten promenad.

En resa tillbaka i tiden...

På Relais Parco Cavalonga råder en magisk stämning och det känns nästan som om du reser tillbaka i tiden och befinner dig på en elegant och stämningsfull herrgård. Du är omgiven av ett vackert landskap, typiskt för Sicilien, med sina underbar olivträd, johannesbrödträd och lite karga, exotiska landskap. Detta är den perfekta platsen för dig som önskar en lugn och behaglig semester. Att du sedan från flera ställen även har havsutsikt försämrar inte intrycket.

Läs mer om Relais Parco Cavalonga

Välj mellan två härliga utomhuspooler

I huvudbyggnaden hittar du receptionen och rummen. Och intill denna ligger det ena poolområdet med solstolar, parasoll och sittplatser. Längs grusvägen mellan ingången till stället och huvudbyggnaden finns det flera hus som härstammar från början av 1900-talet och det är här du hittar den andra sköna utomhuspoolen.

På Sicilien smakar maten extra bra

I Paladini, så heter restaurangen på Relais Parco Cavalonga. Här serveras delikata rätter, typsika för ön där man gärna kombinerar tradition med nytänk och givetvis av de färskaste råvaror, t o m med egenproducerade frukter mm. Restaurangen håller öppet för frukost, brunch och middag de flesta kvällar i veckan. På sommaren, när vädret tillåter, dukas det upp ute på terrassen, med levande ljus för att skapa den rätta atmosfären. Om du vill alternera dig kan du bege dig till Donnafugata, ca 3,7 km bort, där du har trattoria, pizzeria och restaurang.

Bra att veta

Restaurangen har öppet för middag från den 1a April måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar. I Juli och augusti även torsdagar. Ovan Relais Parco Cavalonga går en landsväg. Det finns Wi-Fi här men ibland är signalen svag eller obefintlig (precis som telefonnätet) p g a väderförhållandena.

Smakfull inredning

Husen har blivit renoverade med ursprungliga material kombinerat med stilren inredning. Alla hus har självständig ingång, aircondition, sat-TV, diskmaskin och privat trädgård eller terrass med bord och stolar (någon övertäckt). Det finns totalt 15 rum i olika kategorier. Samtliga rum har aircondition, sat-TV, minibar och kassafack.

Läs om lägenheterna på Relais Parco Cavalonga

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Relais Parco Cavalonga

Läs personliga omdömen av Relais Parco Cavalonga som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Parco Cavalonga. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Relais Parco Cavalonga

En vecka på Sicilien

Finfint ställe och toppenlägenhet (Ibla). Lugnt och stilla, fina pooler. Bra och hjälpsamt snabbt bemötande av personalen. Cavalonga ligger så att tillgång till bil är ett måste.

Läs mer

Bedömning av Relais Parco Cavalonga

Läs mer

Härligt poolområde

Detta hotell ligger långt ute på landet i mycket lantliga områden, man får köra 15 minuter för att komma till en supermarknad. Inget stabilt internet.

Läs mer

Bedömning av Relais Parco Cavalonga

Läs mer
 
search map