Omdömen från Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Läs personliga omdömen av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Det historiska Sicilien

Vi hade ett riktigt härligt uppehälle på Sicilien, och Ragusa är ett härligt ställe med en bra utgångspunkt för turer runt det södra Sicilien.
Dock några negativa saker: Parkeringsplats fick vi inte erbjudet, även om den ena var ledig. Vi spenderade en dag på Serafinos ställe i Marina Ragusa, men fick betala 10 euro per person även om vi hade voucher och var väntade vid ankomst till Marina Ragusa - så antingen handlar det om missförstånd eller också så får ni ändra texten i beskrivningen till hotellet.
Därutöver fungerade inte värdeboxen och toaletten stod och rann hela natten - och säkert också om dagen, men då hörde vi inte den..
Rummet är härligt, frukosten likaså, samt omgivningarna...

Relais & Châteaux Locanda Don Serafino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais & Châteaux Locanda Don Serafino
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map