Hotell i Ragusa på Sicilien

Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Ragusas historiska centrum där du kan förvänta dig att stöta på TV-hjälten Commissario Montalbano runt nästa gathörn ligger det trevliga lilla hotellet på en stämningsfull liten gatan och hälsar dig välkommen med öppen famn.

Bo centralt i Ragus Ibla

Hotellet är beläget i en av stadens många historiska byggnader vilket sätter sin egen personliga prägel på inredningen och flera av rummen är uthuggna ur bergväggen. Hotellet ägs av den sympatiska familjen La Rosa som också står för de dagliga sysslorna. Hotellet har 2 gratis platser på den närliggande parkeringen men dessa kan dock ej förbeställas. Då hotellet ligger i kuperad terräng med många trappor kan det inte rekomenderas åt gångbesvärade.

Läs mer om Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Gourmet restaurang

Förutom det lilla hotellet driver bröderna Antonio och Giuseppe även en av Siciliens bästa restauranger med samma namn. Den ligger endast några hundra meter från hotellet och är inredd i stallet till ett tidigare adelspalats. Där finns även Enoteca (vinbar) och vinlistan omfattar hela 700 viner.

10 smakfullt inredda rum

Hotellet har totalt endast 10 rum, som alla är rymliga och smakfullt inredda. De är utrustade med telefon, Sat-TV, internet uppkoppling, minibar, förvaringsbox, aircondition samt badrum med dusch eller badkar, toalett, hårtork samt badrock och tofflor. Juniorsuiterna har en soffa som fungerar som bäddsoffa för en person.

Dessutom har familjen en restaurang samt en privat strand i Ragusa Mare ca. 20 km från centrala Ragusa.

Läs om rummen på Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Läs personliga omdömen av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais & Châteaux Locanda Don Serafino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Det historiska Sicilien

Vi hade ett riktigt härligt uppehälle på Sicilien, och Ragusa är ett härligt ställe med en bra utgångspunkt för turer runt det södra Sicilien.
Dock några negativa saker: Parkeringsplats fick vi inte erbjudet, även om den ena var ledig. Vi spenderade en dag på Serafinos ställe i Marina Ragusa, men fick betala 10 euro per person även om vi hade voucher och var väntade vid ankomst till Marina Ragusa - så antingen handlar det om missförstånd eller också så får ni ändra texten i beskrivningen till hotellet.
Därutöver fungerade inte värdeboxen och toaletten stod och rann hela natten - och säkert också om dagen, men då hörde vi inte den..
Rummet är härligt, frukosten likaså, samt omgivningarna...

Läs mer
 
search map