Omdömen från Hotel Locanda Don Serafino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Locanda Don Serafino

Läs personliga omdömen av Hotel Locanda Don Serafino som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Locanda Don Serafino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Det historiska Sicilien

Vi hade ett riktigt härligt uppehälle på Sicilien, och Ragusa är ett härligt ställe med en bra utgångspunkt för turer runt det södra Sicilien.
Dock några negativa saker: Parkeringsplats fick vi inte erbjudet, även om den ena var ledig. Vi spenderade en dag på Serafinos ställe i Marina Ragusa, men fick betala 10 euro per person även om vi hade voucher och var väntade vid ankomst till Marina Ragusa - så antingen handlar det om missförstånd eller också så får ni ändra texten i beskrivningen till hotellet.
Därutöver fungerade inte värdeboxen och toaletten stod och rann hela natten - och säkert också om dagen, men då hörde vi inte den..
Rummet är härligt, frukosten likaså, samt omgivningarna...

Hotel Locanda Don Serafino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Locanda Don Serafino
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Hotel Gutkowski

Siracusa, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Rekommendationer till dig

Masseria degli Ulivi

Noto, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map