Hotell i Ragusa på Sicilien

Hotel Locanda Don Serafino

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Ragusas historiska centrum där du kan förvänta dig att stöta på TV-hjälten Commissario Montalbano runt nästa gathörn ligger det trevliga lilla hotellet på en stämningsfull liten gatan och hälsar dig välkommen med öppen famn.

Bo centralt i Ragus Ibla

Hotellet är beläget i en av stadens många historiska byggnader vilket sätter sin egen personliga prägel på inredningen och flera av rummen är uthuggna ur bergväggen. Hotellet ägs av den sympatiska familjen La Rosa som också står för de dagliga sysslorna. Hotellet har 2 gratis platser på den närliggande parkeringen men dessa kan dock ej förbeställas. Då hotellet ligger i kuperad terräng med många trappor kan det inte rekomenderas åt gångbesvärade.

Gourmet restaurang

Förutom det lilla hotellet driver bröderna Antonio och Giuseppe även en av Siciliens bästa restauranger med samma namn. Den ligger endast några hundra meter från hotellet och är inredd i stallet till ett tidigare adelspalats. Där finns även Enoteca (vinbar) och vinlistan omfattar hela 700 viner.

10 smakfullt inredda rum

Hotellet har totalt endast 10 rum, 1 standardrum och 4 superior samt 5 junior suite. Superior och junior suites är alla rymliga och smakfullt inredda. De är utrustade med telefon, satelit-TV, internet uppkoppling, minibar, förvaringsbox, aircondition samt badrum med dusch eller badkar, toalett, hårtork samt badrock och tofflor. Junior suiterna har en soffa som fungerar som bäddsoffa för en person.

Dessutom har familjen en restaurang samt en privat strand i Ragusa Mare ca. 20 km från centrala Ragusa.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Hotel Gutkowski

Siracusa, Sicilien

Rekommendationer till dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map