Omdömen från Hotel Il Barocco

 
Hotel Il Barocco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Barocco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ragusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Barocco

Läs personliga omdömen av Hotel Il Barocco som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Barocco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Viola från Växjö i Sverige bodde på Hotel Il Barocco i Ragusa från den 23. till den 30. april 2006.

Jag skriver gärna och skulle gärna skriva en reseberättelse, bara det att jag absolut inte har möjlighet nu. Jag har fört lite anteckningar för det gör jag alltid var jag än reser, eftersom jag reser ofta och mycket i jobbet.

Kort bara nu ändå, så kan jag sammanfatta att det var en av mina bästa upplevelser som ren semester betraktat. Mycket vacker ö och jag har nog aldrig några problem med människorna runt omkring. Det är ju deras land/stad/ö och det är ju de som bor där, jag är ju bara en besökare och får ju upptäcka området på befolkningens villkor. Jag kommer med mycket stor sannolikhet att åka tillbaka.
Skriver gärna ner mina upplevelser vid annat tillfälle.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 1 Vuxen
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map