Hotell i Ragusa på Sicilien

Hotel Il Barocco

 
Hotel Il Barocco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Barocco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ragusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ibland barokbyggnader inte långt ifrån domkyrkan San Giorgio finner man Hotel Il Barocco. Hotellet ligger i en gammal adels byggnad och präglas av områdets kultur och historia.

Hotellet har en egen restaurang där det finns möjlighet att äta både inne och ute. Restaurangen serverar bl.a. typiska rätter från regionen som te.x. ravioli med den goda lokala fårosten "Ragusano", olika sorters korvar, pasta med färsk svamp och nötter samt olika griskötts rätter. Där utöver innehåller menyerna många andra traditionella italienska maträtter.

Läs mer om Hotel Il Barocco

Hotellet är en perfekt utgångspunkt för en kulturell semester på den sydvästliga delen av Sicilien. Förutom Ragusas egna attraktioner ernjuder området många andra spännande upplevelser som Noto, Scili, Caltagirone, Chiaramonte Gulfi och Modica. Sirakusa kan man göra en dagsutflykt till.

Hotellet har totalt 14 rum varav 10 är med dubbelsäng och 4 är trippelrum. Alla rummen har telefon, TV, minibar, aircondition, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map