Hotell i Ragusa på Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ragusa är en romantisk labyrint där du kommer att älska att gå vilse och upptäcka domkyrkan och det vackra torget som ligger ner mot gågatan. Siciliens magiska atmosfär kombineras här med gastronomiska upplevelser (här ligger förmodligen Syditaliens bästa restauranger (Il Duomo och Don Serafino), båda ligger ett stenkast från detta lilla bed and breakfast.

Skön trädgård i hjärtat av staden

Den största fördelen du får vid en vistelse på Giardino sul Duomo är dess trädgård där du kan vila och njuta av utsikten innan man börjar utforska staden. Frukosten serveras i ett litet rum som har glasdörrar ut till trädgården. Trädgården är en blandning av skönhet på ena sidan och förfall på den andra - men det blir bättre och bättre dag för dag nu när det återigen kommit liv bland de olika träden. Det finns både solstolar, stolar och bord för fri användning för alla gäster.

Läs mer om Giardino sul Duomo B&B

Stämning vid boendet

Trafiken i staden är nästan obefintlig - här bor du mitt bland vackra barockpalats, åtskilda av trappor och smala gator nära den vackra domkyrkan, vars fasad blir upplyst på ett speciellt vis vid solnedgången. Ta plats på något av kaféerna eller barerna nedanför och betrakta själv.

Fina rum och lägenheter

Hos Michele kan du välja mellan 6 rum - han har planer på att renovera flera av lokalerna som vetter mot trädgården, men än så länge är urvalet litet - men komforten är bra. Rummen är inredda i minimalistisk stil som står i fin kontrast till den vita stenen från det välvda taket och väggarna. Sängarna är bekväma och kan delas/samlas i både dubbel och enkelsängar. Rummen är alla även utrustade med wi-fi, minibar, aircondition, förvaringsbox, TV och badrum med toalett och dusch och hårtork - Junior Suite har badkar med hydromassage.

Obs. Rummet som heter split ligger högt upp och har lägre takhöjd. En del rum och lägenheter ligger i ett annex.

Lägenheterna har ett pentry och delad terrass. De är utrustade med Wi-Fi, Sat-TV, aircondition och hårtork. Extrabäddar är i bäddsoffa.

Läs om rummen på Giardino sul Duomo B&B

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map