Hotell i Ragusa på Sicilien

Eremo della Giubiliana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du är dessutom omgiven av vackra fält och läget bidrar till att du här kan få en riktigt avkopplande semester. Och att det endast tar ca en kvart att bila ut till Marina di Ragusa och havet gör inte saken sämre.

Ingen överdriven lyx men gästfrihet

Eremo della Giubliana är ett mycket behagligt hotell, som trots sina många stjärnor är oformellt, pittoreskt, gästvänligt och hemtrevligt snarare än lyxigt. Här är det lätt att trivas med den speciella atmosfären, här är det lätt att koppla av i den vildvuxna trädgården och här är det lätt att gå nöjd från bordet eftersom du äter gott i hotellets restaurang, Don Eusebio, och maten serveras i riddarsalen. Under sommarhalvåret dukas det upp utomhus där aromatiska dofter sprider sig i luften från alt det gröna som växer i trädgården. Stilen är charmerande och varmt ombonad med röda soffor, fåtöljer och äkta mattor står i fin kontrast till vitkalkade väggar och kandelabrar, guldramar och riddarrustning påminner dig om en svunnen tid, liksom husets övriga detaljer och vackra exteriör.

Du bor nära många sköna städer och stränder

Ragusa, Siracusa, Modica, Noto – listan kan bli lång med sevärda städer du absolut inte bör missa när du befinner dig här, på öns södra delar. Barockarkitektur, smala gränder, underbara kvarter och fantastiska utsikter är bara något av det du kan uppleva här. Även stränderna som du har in din närhet, där kanske Noto’s är den mest omtyckta, lockar till sköna avkopplande stunder under solens strålar och bad i ett kristallklart vatten. För dig som gillar att pyssla om dig lite extra kan du besöka hotellets Wellness-avdelning där du kan beställa olika behandlingar.

Rummen håller en rustik stil

Byggnaden är i tre våningar och rummen nås med trappa. Rummen, f.d. nunnecellerna är spartanskt inredda med vitkalkade väggar för att bevara den rätta känslan. Samtliga Classic rum är alla utrustade med bekvämligheter som aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, kassafack och badrum.

OBS. Suite (Torre del Canonico) är i tre etager. De som heter villa/cottage ligger ca 300-400 meter från huvudbyggnaden. De har egen uteplats.

Läs mer om Eremo della Giubiliana

Läs om rummen på Eremo della Giubiliana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map