Omdömen från Villa Kaukana
 
Villa Kaukana är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Kaukana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Punta Secca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rymligt och välskött hus med stor pool

Vi bodde 7 vuxna och 4 barn (i åldrarna 2 till 5 år) i Villa Kaukana och är mycket nöjda med boendet. Eftersom vi åkte i början på maj var kvällarna och nätterna rätt så kalla och det hade nog behövts någon extra filt när man skulle sova. Sängarna var något hårda för vår smak, men funkade. Rosario som äger huset var mycket hjälpsam när vi anlände och tipsade om restauranger och mataffärer i närheten. Det finns två grillar som man kan använda och i en av lägenheterna fanns en mindre ugn. I alla lägenheter fanns kokplattor och kylskåp. Det gick att öppna upp dörrarna mellan båda lägenheterna på nedre och övre plan. Poolen är stor och lite grundare på sidorna, men inte uppvärmd. Vi hyrde sängkläder och handdukar och fick då både dusch- och strandhanddukar. På bilderna ser man att det finns rutschkana, gunga och gungbräda men tyvärr var dessa så slitna så de gick inte att använda. Annars är tomten stor och härlig och det går staket runtom med grindar så barnen kunde springa fritt.

Punta Secca som semester-destination

Vi reste i början på maj och inte många restauranger var öppna i Punta Secca den här tiden. Vi var på en bra restaurang som Rosario tipsade oss om, Rosengarten. Stor restaurang med något att äta för alla, väldigt gott!
Vi hyrde bil som vi hämtade ut på flygplatsen. Vi använde bilarna varje dag. Stranden nedanför huset var inte så stor och där fanns varken parasoll eller solsängar eller någonstans att köpa lunch eller vatten. Så vi åkte runt till andra stränder och hade stor nytta av våra bilar. Närmsta lilla affär låg väl ett par kilometer bort, men fanns större ytterligare någon kilometer bort.

In-Italias kommentar

Hej Ulrika! Stort tack för ditt omdöme, vi är glada för att ni haft en skön vistelse på Villa Kaukana. När det gäller de utslitna rutschkana, gunga och gungbräda ska vi ta detta med vår lokala agent. Likaså att beloppen för depositionen tycks vara ändrad. Mvh, Marcus på In-Italia.

Villa Kaukana
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Kaukana
Villa Kaukana med 11 + 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Inte jättestarkt wifi, vi försökte titta på streamad TV via wifi men fick göra det via telefonen istället.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 7 Vuxna, 4 Barn
Namn
Visa alla omdömen från Villa Kaukana
 
search map