Omdömen från Villa Kaukana

 
Villa Kaukana är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Kaukana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Punta Secca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Kaukana

Läs personliga omdömen av Villa Kaukana som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Kaukana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt-Åke med familj och vänner från Åmål i Sverige bodde på Villa Kaukana i Punta Secca från den 10. till den 24. september 2011.

Två underbara veckor i Punta Secca! Vi är supernöjda med det mesta under våra två veckor. Villa Kaukana kan vi verkligen rekomendera. Punta Secca var kanske lite öde denna tid på året ( 11-24/9 ) något vi fick bekräftat av en kvinna från orten, men grann staden Marina de Ragusa blev " vår " tar ca 8-10 min med bil. Här hittade vi såväl inköps ställen som resturanger m.m. Men läget Punta Secca har var perfekt för oss för de utflykter vi planerat. Tyvärr går två veckor alldeles för fort, vi har redan börjat planera för nästa resa till Sicilien.

Att besöka denna underbara ö är något man unnar alla, naturen, maten, vinet och framför allt de underbara människor man möter som sprider värme och vänskap omkring sig. Vi kommer självklart ordna våra boende på kommande resor via In-italia, fungerade perfekt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 11 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 8 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Sara med familj från Holmsund i Sverige bodde på Villa Kaukana i Punta Secca från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Ett fantastiskt väder i kombination med bra boende gör att vi känner oss mycket nöjda med vår semester. Förra gången vi hyrde hus i Italien hyrde vi via en tysk förmedling, men att hyra av ett företag med en svenskkundservice var så mycket bättre :)

"Det är alltid lite spännande när man hyr hus via internet, man vet ju inte riktigt vad som väntar när man kommer fram till resmålet. Men våra förväntningar på Villa Kaukana uppfylldes verkligen med råge, lägenheten var trevlig och utemiljön var jättefin med stor terass och en härlig pool. Vår värd Rosario och hans fru var mycket trevliga och gästvänliga, bland annat bistod de oss med lite mat första kvällen, eftersom affärerna hade stängt för kvällen.

Själva Punta Secca var en rätt litet och lungt samhälle, ingenting för de som är ute efter barrundor och ett hektisk nattliv. Men för en barnfamilj som söker lugnet och tycker det är lyxigt att ha nästan en hel lång sandstrand för sig själv, var detta ett idealiskt val av resmål."

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 8 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map