Semesterbostad i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

 
Villa Kaukana är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Kaukana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Punta Secca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Kaukana ligger endast 250 meter från de fina sandstränderna i Punta Secca och har en stor trädgård (5.000 m²) med härlig pool, lekområde för barn, ordentligt grillområde och privat parkeringsplats. Här kan du samla hela familjen och vännerna då här finns upp till 20 sovplatser.

Gott om plats

Även om stället bokas som en privat villa har ni uteplatser utanför varje lägenhet med bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av de härliga sicilianska sommarkvällarna. Ägaren bor i bostaden under huset med sin familj, men varken stör eller nyttjar poolen. Men finns till hands om man har frågor eller behöver hjälp.

Läs mer om Villa Kaukana

Lugnt villakvarter nära stranden

Villa Kaukana ligger i ett lugnt villakvarter så långt ifrån huvudvägen att man inte störs av trafiken. Man har ändå gångavstånd till inköpsmöjligheter (ca. 800 meter) och till stranden (300 meter). Känner man för att ta en något längre promenad kan man utan problem gå till Punta Seccas trevliga torg med den ståtliga fyren (ca. 1 km).

Välmöblerat och funktionellt med aircondition

Villan är fördelad i tre lägenheter som alla är välmöblerade och utrustade med aircondition och satellit-TV. Gästerna kan dessutom använda sig av wi-fi förbindelse i den gemensamma trädgården - förbindelsen är bra efter italienska mått mätt, men inte tillräcklig till att alla gäster ska titta på film on-line eller arbeta med tunga program.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Kaukana

Läs personliga omdömen av Villa Kaukana som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Kaukana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Villa Kaukana

Toppenhus

Jättefint semesterhus, rymligt, rent och snyggt. Poolen var fantastisk och gav medföljande barn och vuxna fina upplevelser i det sköna vattnet. Relativt nära till havet, ca 500 meter på gångavstånd. Trevlig värdfamilj i huset, allt fungerade jättebra.

Läs mer

Rymligt och välskött hus med stor pool

Vi bodde 7 vuxna och 4 barn (i åldrarna 2 till 5 år) i Villa Kaukana och är mycket nöjda med boendet. Eftersom vi åkte i början på maj var kvällarna och nätterna rätt så kalla och det hade nog behövts någon extra filt när man skulle sova. Sängarna var något hårda för vår smak, men funkade. Rosario som äger huset var mycket hjälpsam när vi anlände och tipsade om restauranger och mataffärer i närheten. Det finns två grillar som man kan använda och i en av lägenheterna fanns en mindre ugn. I alla lägenheter fanns kokplattor och kylskåp. Det gick att öppna upp dörrarna mellan båda lägenheterna på nedre och övre plan. Poolen är stor och lite grundare på sidorna, men inte uppvärmd. Vi hyrde sängkläder och handdukar och fick då både dusch- och strandhanddukar. På bilderna ser man att det finns rutschkana, gunga och gungbräda men tyvärr var dessa så slitna så de gick inte att använda. Annars är tomten stor och härlig och det går staket runtom med grindar så barnen kunde springa fritt.

Läs mer

Fantastiskt härlig sommarbostad

Vi har haft ett fantastiskt härligt besök. Härlig villa, superbra pool, villa och trädgård.
Det har känts mycket tryggt att bo här. Det är ett rent nöje att hyra via In-Italia.

Läs mer

Fräscht och trevligt boende.

Fint boende med stor trädgård och fin pool. Vi var 10 personer och hade 3 av 4 lägenheter. Boendet passar bra för barnfamiljer. Rent och välskött. Trevligt och tillmötesgående värdpar, som också tipsade om utflykter. Huset ligger i ett lugnt villaområde med gångavstånd till havet. Vi är mycket nöjda med resan.

Läs mer

Bedömning av Villa Kaukana

Boendet ligger på gångavstånd från fin strand och även till restauranger.
Det är en mycket trevlig värdfamilj.
Lägenheten vi hyrde var ganska liten vilket nog är det enda negativa.

Läs mer

Bedömning av Villa Kaukana

Mycket bra boende. Nära stranden och restauranger. Trevligt område.
Skulle önska att köket var lite bättre utrustat.

Läs mer
 
search map