Semesterbostad i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Kaukana ligger endast 250 meter från de fina sandstränderna i Punta Secca och har en stor trädgård (5.000 m²) med härlig pool, lekområde för barn, ordentligt grillområde och privat parkeringsplats. Här kan du samla hela familjen och vännerna då här finns upp till 20 sovplatser.

Gott om plats

Även om stället bokas som en privat villa har ni uteplatser utanför varje lägenhet med bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av de härliga sicilianska sommarkvällarna. Ägaren bor i bostaden under huset med sin familj, men varken stör eller nyttjar poolen. Men finns till hands om man har frågor eller behöver hjälp.

Läs mer om Villa Kaukana

Lugnt villakvarter nära stranden

Villa Kaukana ligger i ett lugnt villakvarter så långt ifrån huvudvägen att man inte störs av trafiken. Man har ändå gångavstånd till inköpsmöjligheter (ca. 800 meter) och till stranden (300 meter). Känner man för att ta en något längre promenad kan man utan problem gå till Punta Seccas trevliga torg med den ståtliga fyren (ca. 1 km).

Välmöblerat och funktionellt med aircondition

Villan är fördelad i tre lägenheter som alla är välmöblerade och utrustade med aircondition och satellit-TV. Gästerna kan dessutom använda sig av wi-fi förbindelse i den gemensamma trädgården - förbindelsen är bra efter italienska mått mätt, men inte tillräcklig till att alla gäster ska titta på film on-line eller arbeta med tunga program.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map