Semesterbostad i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Kaukana ligger endast 250 meter från de sköna gyllene sandstränderna i Punta Secca och har en stor trädgård (5.000 m²) med härlig pool, lekområde för barn, ordentligt grillområde och privat parkeringsplats. Här kan du samla hela familjen och nyttja stället som en privat villa eller välja en av de få lägenheterna med egen uteplats.

Stora uteplatser till varje lägenhet

Lägenheterna har dessutom privat uteplats med bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av de härliga sicilianska sommarkvällarna. Ägaren bor i bostaden under huset med sin familj.

Läs mer om Villa Kaukana

Lugnt villakvarter nära stranden

Huset ligger i ett lugnt villakvarter så långt ifrån huvudvägen att man inte störs av trafiken. Man har ändå gångavstånd till inköpsmöjligheter (ca. 800 meter) och till stranden (300 meter). Känner man för att ta en något längre promenad kan man utan problem gå till Punta Seccas trevliga torg med den ståtliga fyren (ca. 1 km).

Fina lägenheter med aircondition

Lägenheterna är alla välmöblerade och utrustade med aircondition och satellit-TV. Gästerna kan dessutom använda sig av wi-fi förbindelse i den gemensamma trädgården - förbindelsen är bra efter italienska mått mätt, men inte tillräcklig till att alla gäster ska titta på film on-line eller arbeta med tunga program.

Lägenheterna på Villa Kaukana

Trerumslägenhet Giove med 4 + 1 sovplatser

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt en stor terrass med trädgårdsmöbler. Man kan få en extra säng i sovrummet med dubbelsäng. Notera att det är möjligt att slå ihop denna lägenhet med lägenheten Saturno via en mellandör som annars hålls låst.

Trerumslägenhet Saturno med 4 + 1 sovplatser

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt en stor terrass med trädgårdsmöbler. Man kan få en extra säng i sovrummet med dubbelsäng. Notera att det är möjligt att slå ihop denna lägenhet med lägenheten Giove via en mellandör som annars hålls låst.

Trerumslägenhet Marte med 4 + 2

Ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa. Vidare finns det sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt balkong med trädgårdsmöbler. Lägenheten har dessutom en mellandörr som leder till lägenhet Venere vid sidan av om man vill samla lägenheterna till en. Denna dörr hålls låst om lägenheterna uthyres separat. I förbindelse med lägenheten Marte finns det möjlighet att utvidga den med ett extra rum, kallat Venere som också ligger på andra våningen. Rummet präglas av snedtak men är mysigt inrett med dubbelsäng samt två extra sovplatser i en bäddsoffa, badrum med toalett och dusch samt en liten balkong vid ingången med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Casa Poggio Barone

Rodí Milici, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map