Semesterbostad i Punta Secca på Sicilien

Casa Rosario

Den fina stranden i Punta Secca Hamnen i Punta Secca
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Rosario ligger endast 50 meter från den härliga sandstranden i Punta Secca som är känd för den lilla hamnen och de lokala fiskarna. Längs strandpromenaden och på det trevliga lilla torget med den höga fyren ser man ofta lokalbefolkningen släntra omkring efter en måltid eller svalkande glas vin i sommarvärmen.

Kombinera sol & bad med utflykter

Detta ställe rekommenderar vi åt både par och barnfamiljer som vill bo nära stranden och bara ha en avkopplande semester i en mysig liten medelhavsby. Man har nära till intressanta utflyktsmål som Scicli, Ragusa, Vittoria och Modica för att inte nämna de härliga stränderna i de andra omkringliggande kuststäderna.

Läs mer om Casa Rosario

På Casa Rosario finns tre enkelt inredda lägenheter som mäter mellan 50/60 m² och består av två sovrum, kök, badrum samt uppehållsrum.

L√§genheterna på Casa Rosario

Trerumslägenheten Sole med 4 + 1 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är på ca. 60 m² och ligger på första våningen (markplan). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en stor veranda med bord och stolar.

Trerumslägenheten Luna med 4 + 1 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är på ca. 50 m² och ligger på första våningen (markplan). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och balkong mot vägen.

Trerumslägenheten Stella med 4 + 2 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten är på ca. 60 m² och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en stor terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map