Hotell i Pozzillo på Sicilien

Palazzo Pozzillo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Palazzo Pozzillo ligger så nära havet man kan komma. Inte mer än ett par meters höjdskillnad skiljer dig från vågorna och vattnet - här bor praktiskt taget precis ovanför havet.

Härligt lugnt läge precis vid havet

Palatset ligger i utkanten av den lilla hamnbyn strax efter hamnen. Vägen slutar några meter efter ingången, varför buller från trafiken är obefintligt. Måsarnas iver kan dock höras från hamnen när fiskarna återvänder från sin fisketur. Fiskarna säljer sin fångst så snart de är tillbaka i hamn samtidigt som deras barn ofta syns leka i vattnet eller runt omkring i hamnen. Atmosfären är avkopplande.

Havsutsikt, havsutsikt och havsutsikt

Trots det mysiga och bekväma uppehållsrummet du möter när du går in i Palazzo Pozzillo kommer du att lockas av havets dragningskraft och slutet på terrassen, där det är så skönt att man skulle önska att tiden stod stilla. Så att du kan vara där för evigt.

Ett fantastiskt och berest värdpar

Zora och Franz driver detta lilla bed and breakfast med bara 6 rum och har själva bott på ön i flera år. De förälskade sig i Sicilien och lämnade Paris för att öppna sitt hus här på Etnas sluttningar för resenärer innan de flyttade hit. De är båda gästvänliga, men deras leenden har blivit bredare sen de flyttade hit, precis vid havet. De talar tyska, engelska, franska, och har rest mycket i sina yngre dagar, så du kommer få alla tips och råd du har behov för under vistelsen. Palatset var i behov av en kärleksfull hand när det tog över vintern 2013 och de har gjort ett bra jobb. Det finns fortfarande detaljer som behöver förbättras och det kommer märkas redan 2014. Eftersom de båda är från Schweiz har de en ansvarsfull och medfödd känsla för noggrannhet och precision.

Rummen - de flesta med terrass

De 6 rummen är alla olika, både vad gäller inredning, storlek och storleken på terrassen - endast ett av rummen är utan terrass. Rummen är vackert inredda med precis det som krävs för att du ska få en trevlig vistelse men utan allt för påkostade detaljer. Priset inkluderar en rik och varierad frukost där du inte kommer sakna mycket. Har du särskilda behov eller önskemål, fråga Zora eller Franz och de kommer görs allt för att det ska finnas på bordet nästa dag, så länge det finns att köpa i Italien.

Franz tolkning av italiensk mat

Franz älskar att laga mat och trollar mer i köket än de flesta - åtminstone i Italien - vad män är vana vid. Franz serverar maten på terrassen precis utanför köket, så länge vädret tillåter - middagen kan baseras på både kött eller fisk, beroende på vad som är färskt på marknaden. Middagen serveras vid ett stort bord där alla gäster äter tillsammans - här kan man dela trevliga upplevelser med de andra, och få goda råd av Franz, Zora och övriga gäster. Det är en trevlig och lättsam tillställning utöver att vara en gastonomisk upplevelse.
Middagen består av förrätt, pastarätt, huvudrätt, dessert samt kaffe och kostar mellan 35,00 och 45,00 € - drycker ingår ej i priset.

Läs om rummen på Palazzo Pozzillo

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populärt på Sicilien

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos

search map