Hotell i Petrosino på Sicilien

Hotel Baglio Basile

 
Hotel Baglio Basile är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Baglio Basile är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sicilien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Baglio Basile ligger lite tillbakadraget längs landsvägen mellan de fina exotiska städerna Marsala (ca. 14 km) och Mazara del Vallo (ca. 10 km). Hotellet är omgivet av frodiga marker övertäckt med vinplantager, palmer och typiska medelhavsvegetation.

Baglio Basiles orginal byggnad härstammar från 1800-talet och är välkänt på dessa kanter på ön då många av de lokala invånarna har arrangerat bröllop eller andra festligheter här. Den exotiska byggnaden drar uppmärksamhet till sig och de 10 rummen som finns är inte den optimala platsen för avkoppling trots dess fantastiska inredning.

Läs mer om Hotel Baglio Basile

Under 2005 och 2006 har hotellet blivit utbyggt genom nyqa byggnader i kolonial stil har byggts sidan om den ursprungliga Baglio. På de nya arealer har gästerna betydligt mer plats samt lugn och ro, och möjlighet för att uppehålla sig på hotellets spa på mer än 1000 m² (observera att tillträde är förbjudet för gäster under 18 år) med massage, bastu, vattenmassage, kneipp-kar, den nya "vinterapi" samt fitness rum och övertäckt simbassäng. Väljer man att tillbringa sin semester här mellan juni och september kan man ta del av den stora och sköna utomhus poolen.

På hotellet finns en 24-timmars reception, vin-bar och möteslokaler samt en kongress-sal för 10-800 personer. I de gemensamma utrymmena finns det wireless internet förbindelse till internet. Vid Hotel Baglio Basile finns det två restauranger som erbjuder såväl regionala specialiteter som mer kända internationella rätter. Den ena ligger i en av de nya byggnaderna medan den andra, betydligt mer intim och mysigare inredd ligger i de antika Baglio Basiles lokaler.

Vi har valt att endast förmedla rummen i de nya byggnaderna. Det finns 167 st och de är alla utrustade med självständig aircondition- och värmeanläggning, satelit-TV, telefon, minibar, balkong eller terrass och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map