Hotell i Patti på Sicilien

Hotel Terre di Eolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tillbringa din semester i Patti, mellan berg och hav på ett hotell med en fascinerande panoramautsikt. Med utsikt till de Eoliska öarna och några minuter från Tindari kan du upptäcka det norra Siciliens gröna landskap och spännande städer. Från poolkanten på Best Western Hotel Terre di Eolo kan du förutom ett svalkande dopp njuta av bergen som omger dig. Beställ en god drink i poolbaren och din semester kan knappast bli bättre.

Återvänd till havet

Best Western Terre di Eolo betyder en semester vid havet i natursköna omgivningar. Som gäst kan du njuta av tillvaron vid poolen, terrassen och taket har du en fin utsikt. Det finns plats i både solen och skuggan varifrån du kan njuta av silhuetterna på de Eoliska öarna i horisonten. Ta båten från Patti eller Milazzo och besök den vackra ö-gruppen som i själva verket är små vulkaner som fascinerar dig från det du hoppar i land på dem. Med bil når du övriga sevärdheter på Sicilien men ta god tid på dig och missa inte ett stopp på någon av de fina stränderna.

Läs mer om Hotel Terre di Eolo

Doften av Medelhavet

Din semester på Sicilien kommer präglas av det blå havet, de gröna bergen här nära Nebrodi-bergen som är täckta med olivlundar, vinmarker, kaktusar, vackra växter och palmer. Hotel Best Western Terre di Eolo ligger på sluttningen mellan Patti och Tindari-berget, känd för sin basilika och naturreservat. Den lilla vägen som tar dig till vardera sidan av hotellet är ganska trafikerad, främst på sommaren, av bilar och fotgängare.

Traditioner och modernitet hand i hand

Hotellet är helt nytt, byggt 2016 där det tidigare låg en gammal bondgård. Byggnaden har charmen från en bondgård men är idag utrustad med all modern komfort som gör din semester bekväm. inredningen är snygg med ultramoderna lampor och keramikutställningar samt stora trädörrar. Du kommer även glädjas åt den vackra trädgården med poolen. Terrasserna välkomnar dig i minimalistisk stil, medan den gamla kvarnen idag främst står som ett dekorativt föremål, påminner dig om den omgivande landsbygdens historia. Dessutom får du inte glömma hotellets andra fördelar av modernare slags: gym och ett helt nytt spa, precis under poolen på en sluttning.

På hotellets restaurang ...

Välj halvpension för middag på hotellet: du hittar varje kväll kockens meny i restaurangen och på terrassen, eller mot betalning av ett tillägg kommer du att kunna äta uppe på taket och njuta av en middag bestående av färsk fisk och typiska rätter från Sicilien. Matsalen, i sin enkla och minimalistiska stil funferar även som frukostrum (sött och salt). När vädret är fint (som det oftast är) serveras måltiderna på den härliga terrassen där du kan uppleva ett glödande landskap vid solnedgången.

Rummen på Terre di Eolo Hotel
På Hotel Terre di Eolo finns det totalt 48 smakfullt inredda rum och sviter i tre kategorier. De har alla en uteplats, antingen terrass eller balkong med bord och stolar. Rummen har som minimum aircondition, flatscreen-TV, minibar, wi-fi, kaffe och te faciliteter, förvaringsbox till laptop samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Terre di Eolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map