Palermo, Sicilien Vucciria

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I stånden säljs grönsaker, frukt, fisk, kött, kryddor och allt annat du kan tänka dig. Marknaden är kaotisk, färgstark och oerhört fascinerande. Det är som att vandra omkring i en annan epok. Tänk att en marknad som denna kan överleva mitt i en pulserande storstad! På det lilla torget, marknadens mittpunkt kan du unna dig en panini, eller varför inte äta på en av de charmiga restaurangerna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi kan rekommendera Il Maestro del Brodo , som en gång i tiden var ett enkelt soppkök men som numera är en restaurang med god mat och rimliga priser ( och många lokala gäster). Om La Vucciria faller dig i smaken, men om du tycker att det är lite för mycket turister, rekommenderar vi en av stadens andra marknader, Ballarò som är mycket större, mer originell och så gott som turistfri.

 
search map