Omdömen från Hotel Vecchio Borgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Vecchio Borgo

Läs personliga omdömen av Hotel Vecchio Borgo som ligger i Palermo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Vecchio Borgo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Vecchio Borgo

AC fungerade inte och ingenting gjordes trots flera påpekanden. Otroligt lyhört. Halva natten var det fullt liv på gatan med hög musik och prat samt på morgonen hördes ljuden från frukostmatsalen stolar drogs in och ut samt prat från övriga gäster.

Palermo som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej! Hotel Vecchio Borgo, ligger i stadsdelen med samma namn. Det är en levande och pulserande stadsdel, precis som vi skriver i vår beskrivelse av hotellet. Mvh, Marcus på In-Italia.

Hotel Vecchio Borgo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Vecchio Borgo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Vecchio Borgo

Hyggligt hotell men i en tråkig omgivning med skräp och avfall utanför dörren.

Hotel Vecchio Borgo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Ofräsch omgivning
 
Själva boendet på Hotel Vecchio Borgo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kunde ej ansluta
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Leif och fru från Märsta i Sverige bodde på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 8. till den 15. september 2012.

Det hotell som vi bokade genom Er motsvarade till fullo våra förväntningar med väldigt serviceinriktad och bra personal. Speciellt Alessandro, var en klippa som i stort sett omedelbart kunde svara på de frågor vi ställde. I övrigt så upplevde vi vår Palermovistelse som väldigt positiv och kommer förmodligen att åka dit igen. Att bo i city och åka till badet istället för tvärtom var ett bra var för vår del.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin och Linda från Enköping i Sverige bodde på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 23. till den 26. maj 2008.

Staden var ganska trevlig, lite läskig eftersom de på hotellet sa att vi inte skulle befinna oss i vissa områden på kvällen, lite svårt att hitta bra restauranger, svårt att hitta de överhuvudtaget faktiskt!! Mysiga torg. God glass.
Boendet var litet och mysigt, precis som väntat, trevlig personal. Hjälpsam.
Absolut Mondello stranden.... Mycket trevlig. Tågresan var, trots ett fyllo och lite svårt att hitta var man skulle kliva av, trevlig...Underbart landskap. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Hade varit bra om vi hade fått info att det även gick buss till Palermo, inte bara tåg. Hann inte med tåget på måndag morgon då det gick tidigt,men fixade en taxi som kom och hämtade oss. Vågade inte chansa på att hinna till flyget med tåg då det var försenat redan då vi skulle till Palermo. Men vi känner att vi gärna åker tillbaka dock inte till Palermo utan kanske hyr bil och åker längst kusten i stället!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gith och vänner från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 9. till den 12. november 2007.

Palermo visade sig vara en trevlig stad som helhet. Stor skillnad som i de flesta städer mellan bättre o sämre kvarter.
Vårt boende var mycket bra och låg i ett bra kvarter med flera bra restauranger, shopping o sightseeingplatser på gångavstånd. Hotellpersonalen var mycket serviceminded och trevlig. Hotellet i sig höll bra standard, fräscht o lite mer än vad man kan förvänta sig av medelhavshotell i allmänhet. Kan klart rekommenderas!
Det finns några parkeringsplatser som hotellet har, vilket kan vara bra att känna till. Ej det enklast att få nära parkeringsplatser, även om det finns parkeringshus i kvarteret. Trafiken är lagom kaotisk!

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Sune och fru från Lidingö i Sverige bodde under sin rundresa på Sicilien först på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 13. till den 15. juli 2007.

Väl hemkomna igen från vistelsen på Sicilien vill jag bara säga att vi är mycket nöjda med de olika boenden vi bokade genom er. Allt fungerade bra och motsvarade förväntningarna. Det har varit bra rakt igenom och fungerat jättebra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map