Hotell i Palermo

Hotel Vecchio Borgo

Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Vecchio Borgo ligger i Palermos hjärta, endast 50 meter från torget Piazza Politeama och med gångavstånd till stora delar av centrala Palermo. På kort avstånd från hotellet kan man ta bussen till den välkända stranden Mondello.

Stilren inredning

Hotellet blev helt renoverat i slutet av 2002 och skiljer sig från de flesta andra hotellen i Palermo p.g.a. sin eleganta och trevliga möblering. Man kan tydligt märka att arkitekten bakom renoveringen varit en kvinna, och att personalen på hotellet endast består av representanter från detta vackra kön. Ett litet minus är att rummen inte är särskillt stora och koridårerna på varje våning är ganska smala. Frukostmatsalen på den nedersta våningen är trevlig och inbjuder till en bra start på dagen.

Läs mer om Hotel Vecchio Borgo

Rummen

Hotellet har 38 rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, förvaringsbox, internetuppkoppling och bad med vattenmassage i duschen.

Läs om rummen på Hotel Vecchio Borgo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map