Omdömen från Hotel Plaza Opera

 
Hotel Plaza Opera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Plaza Opera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Plaza Opera

Läs personliga omdömen av Hotel Plaza Opera som ligger i Palermo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Plaza Opera. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Plaza Opera

Hotel Plaza Opera
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Plaza Opera
Dubbelrum (deluxe)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Margaretha och Kurt från Luleå i Sverige firade Nyår på Hotel Plaza Opera i Palermo från den 27. december till den 2. januari 2008.

Våra intryck av Palermo är bara positiva. Bra boende, mycket centralt. Vädret hade kanske kunnat vara lite bättre men det kan ju ingen rå på. Vi hade otur eller vad man ska kalla det (tydligen blir det alltid problem enligt hotellpersonalen om man har flera mellanlandningar och vi hade två) bagaget kom ca 40 timmar efter oss så det var ju inte så kul men det är bara att gilla läget men visst förstör det en del. Vi fick heller ingen information att man kunde få handla en del saker och få igen pengar av flygbolaget. Trots att vi rest en hel del har detta aldrig hänt oss.En mycket trött man på flygplatsen 22.30 ville bara få iväg oss så fort som möjligt för att ta hand om flera andra som ochså ville anmäla lost bagage. Tips ni kan ge till andra vore kanske att få lite information om hur det finns möjlighet med transport från och till flygplatsen. Tack för god service från Er sida.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map