Hotell i Palermo

Hotel Plaza Opera

 
Hotel Plaza Opera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Plaza Opera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Plaza Opera ligger i hjärtat av centrala Palermo, nära flera av stadens konstnärskvarter med gallerier och utställningar. Man finner ett gott urval av restauranger och barer på gångavstånd och man befinner sig mitt i den härliga stämning som råder i Palermo.

Men Hotel Plaza Opera som utgångspunkt kan man enkelt uppleva den härliga mix och stora utbud av konst, kultur, vin och gastronomi som staden erbjuder. Hotellets har en skön blandning av tradition och modern atmosfär.

Läs mer om Hotel Plaza Opera

På hotellets finns det reception (24 h), stor frukost buffé, hjälp till restaurang beställning, tvätteri, solterrass och övervakad parkeringsplats. Hotellet har ett privat strandområde vid Palermos stora sandstrand Mondello där man mot en avgift på 12 euro per person / dag får en parasoll, solstol och tillträde till duscharna. Busslinje 806 kör från hotellet (hållplatsen finns ca. 50 meter från hotellet) till Mondello.

Hotellets 39 standardrum är alla snyggt inredda med designmöbler. De är alla utrustade med LCD TV på 17 tum, internet-uppkoppling, aircondition, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Det finns dessutom 6 superior-rum som också är snyggt inredda och som dessutom erbjuder badkar med vattenmassage och större LCD TV på hela 23 tum. Gästerna som bokar superior rum får badrock samt en plats i hotellet garage.

Läs om rummen på Hotel Plaza Opera

Dölj texten
 
 
search map