Hotell i Palermo

Hotel Plaza Opera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Plaza Opera ligger i hjärtat av centrala Palermo, nära flera av stadens konstnärskvarter med gallerier och utställningar. Man finner ett gott urval av restauranger och barer på gångavstånd och man befinner sig mitt i den härliga stämning som råder i Palermo.

Men Hotel Plaza Opera som utgångspunkt kan man enkelt uppleva den härliga mix och stora utbud av konst, kultur, vin och gastronomi som staden erbjuder. Hotellets har en skön blandning av tradition och modern atmosfär.

Läs mer om Hotel Plaza Opera

På hotellets finns det reception (24 h), stor frukost buffé, hjälp till restaurang beställning, tvätteri, solterrass och övervakad parkeringsplats. Hotellet har ett privat strandområde vid Palermos stora sandstrand Mondello där man mot en avgift på 12 euro per person / dag får en parasoll, solstol och tillträde till duscharna. Busslinje 806 kör från hotellet (hållplatsen finns ca. 50 meter från hotellet) till Mondello.

Hotellets 39 standardrum är alla snyggt inredda med designmöbler. De är alla utrustade med LCD TV på 17 tum, internet-uppkoppling, aircondition, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Det finns dessutom 6 superior-rum som också är snyggt inredda och som dessutom erbjuder badkar med vattenmassage och större LCD TV på hela 23 tum. Gästerna som bokar superior rum får badrock samt en plats i hotellet garage.

Läs om rummen på Hotel Plaza Opera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Hotel Vecchio Borgo

Palermo, Sicilien

Grand Hotel Et Des Palmes

Palermo, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Villa Sciare Modo

Scillichenti

search map