Omdömen från Hotel Letizia

Suite
 
Hotel Letizia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Letizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Letizia

Läs personliga omdömen av Hotel Letizia som ligger i Palermo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Letizia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Peter och Lotta från Ystad i Sverige bodde på Hotel Letizia i Palermo från den 28. april till den 1. maj 2011. Innan dess hade de bott på Albergo La Piazzetta i Castellammare del Golfo.

Ännu en resa anordnad av in-italia som vi är belåtna med. Detta var tredje gången det bar av till Sicilien. Castellammare del Golfo passade oss perfekt. Hotellet låg bra på gångavstånd till det mesta. Det enda negativa var hon som höll i frukosten. Hon visste nog inte varför hon var där?.hotellet hade även en härlig solterass,Vi saknade dock solstolar. Det blev många långa härliga promenader runt CDG, Den lilla hamnen, en härlig strand, mysig shopping gata.
Inte tala om den underbart goda maten och drycken till överskådliga priser.Inte turistiskt men genuint sicilenskt.

Sista dagarna var vi i Palermo. Vilken stad, fart och fläng dit åker vi igen. Kontrast till CDG. Bodde på ett mysigt hotell som låg bra. Ingen hiss men det behövde vi inte. Tog oss till fots vart vi än skulle, vilket vi tycker är det bästa sättet att se Palermo. Runt vårt hotell låg det många ”goda” restauranger, vilket var en fördel när man som vi varit ute och gått hela dagen Palermo har mycket att erbjuda, väl bevarade byggnader, mycket shopping, många härliga restauranger även här till överskådliga priser. Känns som Italien blivit vårt andra land. Tack in-italia. Vi kommer tillbaka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gunvor och man från Björketorp i Sverige bodde på Hotel Letizia i Palermo från den 28. till den 29. mars 2009. Sedan fortsatte turen till Borgo San Gregorio där de bodde i lägenheten Terrazza La Perla.

Vi har haft en jättefin vecka på Sicilien. Hotellet i Palermo var mycket trevligt. Familjärt och ett fantastiskt bra läge. Kanske skulle man ha stannat där ett dygn till, men San Gregorio var också mycket fint. Underbart landskap och vårt boende låg helt fantastiskt vid havet. Bättre läge för en balkong kan man nästan inte ha; att se ut över havet och de Eoiska öarna varje morgon. Carlos är mycket trevlig att ha att göra med. Tyvärr blev det ingen vandring i Nebrodibergen p g a av en regndag som förstörde vägen dit. (Kanske var vi lite tidiga i säsongen för det) men annars en perfekt tid om man vill ha känslan av senvår-försommar och vi var nästan de enda turisterna, vilket var en trevlig känsla. Mimosan blommade för fullt och citrusträden dignade av både blommor och frukt. Vi åt på en restaurang som låg ca 500 meter österut. Mycket bra mat och trevlig personal. Kommer inte ihåg vad den heter.... Handlade gjorde vi i Capo D'orlando som har ett stort utbud av trevliga små mataffärer.
Bilen var nödvändig, det förstår vi nu och vi gjorde ett par längre utflykter bl a upp mot bergen och Etna. Fantastiskt.
Sen finns det förstås hur mycket som helst att se på på Sicilien och vi åker gärna dit igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map