Hotell i Palermo

Hotel Letizia

Suite Jacuzzi i Suite
 
Hotel Letizia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Letizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det historiska centrum finner man detta mysiga lilla hotell vars atmosfär gör att man känner sig som hemma så fort man stiger in genom dörren.

Trots det mycket centrala läget ligger hotellet lugnt och fridfullt och alldeles utanför hotellets entré finner man flera trevliga restauranger runt om det vackra torget Piazza Marina med den botaniska trädgården Villa Garibaldi.

Läs mer om Hotel Letizia

På hotellet som är fördelat på två våningar finns det reception (2:a vån.), lounge med frukostrestaurang, tvätteri-service samt parkeringsplats mot betalning. Hotellet erbjuder även gratis wi-fi. Hotellet har även kontakt med flera restauranger och kan hjälpa till med bordsbeställning.

Det finns totalt 13 smakfullt och romantiskt inredda rum som alla är utrustade med aircondition, förvaringsbox, telefon, TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Suiten däremot har en skön jacuzzi. Skillnaden mellan de olika rumstyperna är framförallt storleken samt möbleringen. Alla superior rum har dock balkong.

Det är möjligt att bo upp till 4 personer i alla rumstyper förutom superior rummen.

OBS: Man kan mot betalning beställa parkering i garaget 15 minuters promenad från hotellet - alternativ är gratis parkering på Piazza Marina, som ligger 50m bort från stället.

Dölj texten
 
 
search map