Omdömen från Hotel Joli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Joli

Läs personliga omdömen av Hotel Joli som ligger i Palermo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Joli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Nöjda

Kan rekommendera hotellet då det ligger centralt i Palermo, med närhet till det mesta.

Palermo som semester-destination

Fungerar bra att bo i Palermo och göra dagsutflykter via tåg till närliggande orter.

Hotel Joli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten

Saknades frukt och grönsaker.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Joli

Palermo som semester-destination

Hotel Joli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Joli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2019
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bra hotell med fantastiskt läge

Hotellet är bra i lite gammaldags stil men frukosten har en del övrigt att önska då den nästan bara bestod av sötsaker i form av bullar och andra söta kakor.

Palermo som semester-destination

Hotellet ligger i ett område med många bra restauranger. Inom ett par kvarter finns ett tiotal bra restauranger

Hotel Joli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Joli
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Ett härligt hotell som ger en tidsbild av Palermos centrala kvarter

Ett mycket tidstypiskt hotell från en annan tid med charm och stil. Precis ett sådant hotell och omgivningar i Palermo som vi hade förväntat oss att komma till. Mycket fin betjäning, både när vi kom och när vi reste vidare. Daglig god service. Fin italienskinspirerad frukost. Det är ju en av upplevelserna med att resa. Hotellet ligger vid en liten park. Vi hade rum med balkong. Detta gjorde rummet större och samtidigt kunde vi njuta av dagens händelser i parken och de omkringliggande gatorna. Ligger med gångavstånd till många sevärdheter.

Rekommendationer till andra gäster

Flygbuss kan användas. Se till att ha en uppdaterad karta eller möjlighet att söka på t ex google. Inte för att det är svårt att hitta hotellet, men en ny stad och tidpunkten du anländer på kan bli en utmaning. För vår del slutade det med att vi fick en gratis guidad tur till hotellet av två mycket entusiastiska italienare. Har vi aldrig provat på tidigare. Fantastiskt att få uppleva sådan hjärtlighet och uppmärksamhet.

Hotel Joli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Joli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi var något instabilt när vi var där
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Souvanni og familie fra Fredensborg boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia

Vår resa till Sicilien gick mycket bra och det var mega varmt! Lyckligtvis fanns det bra pooler och stränder.
Agricultura stället Il Borgo var vackert och fridfullt och maten var bra.
Vi var särskilt nöjda hotell Vulcano Orsa Maggiore, och särskilt poolområdet .
Hotel Joli i Palermo, som ni rekommenderade ok och charmigt - lite parisisk, men om viskulle
dit igen skulle vi förmodligen välja något annat. Det var allt lite slitna och små. Vi kunde se att det fanns gott
hotell i området så jag kan mycket väl tänka mig att det var något bättre. Men återigen ok och
charmiga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Satu och Stig med sällskap från Åkersberga i Sverige bodde på Hotel Joli i Palermo från den 16. till den 18. oktober 2010. Innan dess hade de bott på Casa in Pietra i Sampieri.

Palermo är motsatsen till Sampieri mycket liv och stoy ända in på natten, så vi fann det inte lika trivsamt. Hotell Joli är centralt belägen och var bra. På en centralt belägen restaurang beställde vi 3 x spagetti + 3 x öl. Notan kom och var på 100 Euro! Försökte ställa till med en sen men insåg snart att det var ingen mening. Så att vara efterklok är lönlöst. Det finns hur mycket som helst att se på Sicilien om man är intresserad av antiken och naturen som är väldigt dramatisk i bland. Innre delen av ön liknar mest ett månlandskap, och huvudvägarna går mest på broar utmed floder. Ett besök på Eriche rekommenderas men använd rätt väg dit. Den södra vägen upp är mycket smal och kurvig minst sagt. Från ca 750 m.ö.h har man en strålande utsikt över havet och staden Trapani samt de öar som finns ute i havet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Bengt och sällskap från Kristianstad i Sverige bodde på Hotel Joli i Palermo från den 13. till den 16. juni 2008.

Hotellet var helt i sin ordning även om det var ett dubbelrum som man klämt in två extra sängar i. Att kalla det 4-bäddsrum är nog till att ta i. Frukost och läge helt OK. Även vänligt bemötande mm. Således en positiv vistelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map